@Jimmyjim: @mfek00: No to #!$%@?, żartem to by było gdyby ktoś w ten sposób wyśmiał Putina (jak wyżej) czy innego potężnego, choć fizycznie niskiego kolesia.
Lepszy żart byłby taki, gdyby jakoś go zakotwiczono w rzeczywistości. A nie: 1. Wymyśl o kimś jakąś z dupy rzecz, w sumie niezbyt śmieszną. 2. Wyśmiej ją. Nie wiem... ja tu nie widzę kontrastu, zaskoczenia, ironii ani niczego innego, co jest charakterystyczne dla #!$%@? żartów.
@mfek00: mężczyznę poznasz po wzroście. Ilość testosteronu jest powiązana ściśle ze wzrostem. Dlatego karły w okolicach 175cm są mało męskie i tak często pakują na siłce aby leczyć kompleksy. Wysocy to elita, lepsze geny i bezpieczeństwo dlatego rózowe tak chętnie wybierają wysokich. Sam kiedyś podniosłem dwa karły 170cm jednego prawą a drugiego lewą ręką
#codzienneszkalowanieelonamuska #gownowpis
@Tata_Stiflera:
@Shishu:
@bednarz2000:
Specjalnie dla was PIERWSZA STRONA jego biografii. Prosze przeczytac
@charlesRN: Z włosami liczyli ( ͡° ͜ʖ ͡°)
No to #!$%@?, żartem to by było gdyby ktoś w ten sposób wyśmiał Putina (jak wyżej) czy innego potężnego, choć fizycznie niskiego kolesia.
Lepszy żart byłby taki, gdyby jakoś go zakotwiczono w rzeczywistości. A nie: 1. Wymyśl o kimś jakąś z dupy rzecz, w sumie niezbyt śmieszną. 2. Wyśmiej ją. Nie wiem... ja tu nie widzę kontrastu, zaskoczenia, ironii ani niczego innego, co jest charakterystyczne dla #!$%@? żartów.
ci na twarz :D