Mirki, szukam nazwy filmu sci-fi gdzie na początku babka miała niby wypadek i koleś zamknął ja w schronie wmawiając, że jak wyjdzie na zewnątrz to zginie bo użyli jakiejś bronii biologicznej i jest wojna, sprzedał taka bajkę, że uwierzyła w to po którymś razie, był tam też inny koleś który się załapał do schronu, później razem odkryli że właściciel zamordował córkę albo żonę i rozpuścił ja w kwasie, próbowali się razem wydostać myśląc znowu że to bajka z tą wojną ale stary się polapal w tym wszystkim jak składali skafander żeby bezpiecznie wyjsc na zewnątrz. Stary z-----l młodego i rozpuścił go w kwasie a kobita go zrobiła w c---a i też oblała później tym kwasem finalnie wychodzi na zewnątrz gdzie się jednak okazało zatrutego powietrza nie było, a kosmity. #filmy #kinematografia #kiciochpyta
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
#filmy #kinematografia #kiciochpyta