Aktywne Wpisy
Ryksa +17
Czy brak samochodu u faceta to red flag? Ma prawko, ale co mi po nim. Każdy poprzedni miał samochód i zabierał mnie na randki za miasto. Muszę wszędzie jeździć komunikacją, robię to już do pracy. Lubie jeździć tramwajami i pociągiem, ale tak dziwnie, facet powinien mieć auto, choćby miało stać na parkingu. To jednak jakiś status dorosłości
71830DEBIL +145
Czemu obecnie nie montują takich noży do kupy (psiej) przed klatkami schodowymi? Praktyczne to było, depłeś klocka, podeszwa oczyszcona i do chałupy.
#budownictwo #nieruchomosci #patodeweloperka #bk2 #bk0
#budownictwo #nieruchomosci #patodeweloperka #bk2 #bk0
1. tak,
2. przy Galerii Krakowskiej też jest lodowisko
@4d1n: co hala to hala - no i rozmiar lodowiska większy niż gdziekolwiek indziej (no, pewnie na Arenie jest większe ale tylko czasami otwierają).
@4d1n: wczoraj tam byłem z dzieckiem (miało zajęcia ze szkoły, ja byłem tylko do opieki) i chodząc po tafli w butach nijak się nie ślizgałem. Albo było tuż przed szlifowaniem tafli, albo mam zajebiste buty :)
No ale w porównaniu z Areną to Cracovia ma taki plus, że wchodzisz i po przejściu 10m jesteś na tafli. Arena to kilometry do przejścia korytarzami by gdziekolwiek dojść,
Choć jak są konkursy polegające na strzelaniu do bramki, to się też ludzie jakoś wybitnie nie ślizgają. A lód przyszykowany dla zawodników.