Aktywne Wpisy
PanMaglev +670
Nie wyobrażam sobie mieć 13 lat i szeptać jakiemuś chłopu w kiosku, że bardzo przepraszam, ale waliłem konia.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
Kto to wymyślił i jak to się stało, że jest to akceptowane.
artur-klocek +44
Podobno oficjalna asystentka Tuska z pierwszorzędnymi korzeniami... u ruskich. Powiązania w następnych komentarzach.
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
Ma wiele zalet, a największa to bycie kosmetyczką.
#polityka #polska #ukraina #wojna #rosja #putin #tusk #bekazlewactwa #bekazpodludzi
#gwint #gwent
myślę jeszcze czy nie zastąpić nekkerów jeźdźcami dzikiego gonu, wywalić nekkera wojownika i wrzucić arcygryfa/wiwernę ...
Moimi potworami doszedłem do 8. rangi i bez spamowania pogodą potwory wyżej nie zajdą. Nie masz gryfów ani klucznika, więc byle KP i SK cię rozjedzie, jak im nie wykradniesz kluczowych kart. Pająki są bezużyteczne, no i może jeden zostać po rundzie na stole...
Caranthir nie pasuje do reszty kart w rzędzie.
Nie opłaca się kopiować nekkerów, lepiej je trzymać w talii/ręce i wyrzucić w 2/3 rundzie.
A wiewiórki cię rozjadą aeromancją x3 i przewagą kart >2.
Do czasu patcha i nerfa pogody nie ma co grać potworami
btw. myślałem także o skraftowaniu Filippy Eilhart, akurat się złożyło, że mam Pavettę, ale słyszałem, że takie coś jest niegrywalne od któregoś tam patcha, co o tym sądzicie?
#!$%@? nie karty, nic nie idzie (╥﹏╥)