Aktywne Wpisy
Duza-fajka +188
Zmarła mi przed chwilą mama, 6 lat temu tata, jak jeszcze byłem nastolatkiem. 22 lata na karku, od dawna się czułem sam na tym świecie, ale teraz to już przesada
Prawda jest taka że
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Wczoraj z racji tego że sąsiadka srała żarem już o 18:00 że są hałasy to nie mogłam ich rozpierniczyć tylko musiałam kulturalnie rozkręcić (つд`)
Czuję się jak w jakiejś biedakawalerce ale trzeba to przeżyć.
Obecnie to wygląda tak, fachowiec już przyszedł i dogadujemy szczegóły (rany julek jak dobrze że mam niebieskiego bo sama bym nie ogarnęła).
PS Jakie duże (większe niż 60x60, bardziej 80x80 albo 100x100) płytki polerowane rektyfikowane dostępne w sieciówkach typu lerła merlin?
#chwalesie albo i #gorzkiezale #remontujzhannah #cotahannah #remont #pytanie
Z Mokotowa, czyli dzielnicy obok centrum wszędzie daleko, uhm.
Ursynów to taki sam wypizdów jak Młociny jak dla
Praga zawsze będzie dla mnie mentalnym syfem i nigdy nie będę chciała tam zamieszkać, Zielona Białołęka, Ursynów - dalekie wypizdowia, zależy mi na tramwajach, na Młocinach mam zawalistą pętlę i w niedalekiej przyszłości będę miała blisko do ogromnej galerii handlowej.
BTW to ja też jestem w tym momencie mentalnym syfem? Pytam, bo może warto, abyś zastanowiła się, czy swoim poglądem kogoś czasem nie dotkniesz.
Widać że przyjezdna ;-)
Jeszcze raz proszę, abyś nie pomijała części moich postów... Pytam cię: czy ja też jestem mentalnym syfem, bo kupiłem tam właśnie mieszkanie?
A idź w cholerę, jesteś w c--j przykrą osobą.
Co do wypowiadania się nt dzielnic to wierz lub nie ale praktycznie każdy to robi. Sam często jestem rożnorako nazywany i jakoś nie rusza mnie to bo, uwaga, za takiego się nie uważam. Więc