Wpis z mikrobloga

@tabarok: Będę wiedział na 100% pewnie za parę dni, - paczka jeszcze leży w Warszawie.
Mi Box ma Android TV a nie zwykłego Androida. Co za tym idzie w Sklepie Play dostępne są tylko te aplikacje przystosowane do tego systemu (Nie ma bodajże HBO Go Polska a Netflix działa jak narazie tylko w SD). Oczywiście można to bez problemu ominąć i pobrać plik apk jednak chyba nie da się wtedy wrzucić
@marek_g: No właśnie jest kilka generacji mi box'a, najnowsza posiada android tv, a poprzednia miała samego androida, bez nakładki android tv. Głównie zależało by mi na AirPlay, słyszałem ze da się doinstalować bez kłopotu zewnętrzna aplikacje i będzie działać. Jak dotrze do Ciebie sprzęt jeśli będziesz pamiętać zawołaj () choć w sumie nie wiem czy w ciemno nie zamówić, jak nie podejdzie mi to
@tabarok: Paczka przyszła tydzień temu ale nie chciałem bez przetestowania Ciebie wołać.
AirPlay chyba nie sprawdzę bo nie mam żadnego urządzenia z systemem Apple. Patrzyłem w sklepie Play i zarówno w telefonie jak i Android TV są tylko "AirPlay receivers". Jeżeli znasz jakąś możliwość przetestowania AirPlay bez urządzeń Apple daj znać - spróbuję to zrobić.
Pewnie widziałeś niejedną recenzję Mi Boxa więc postaram się nie powielać informacji.
Pierwsze uruchomienie bezproblemowe. Od