witam wszystkich spod tagu #epapierosy mam w planach stworzenie sklepu internetowego z e-fajkami, liquidami jak i wszystkimi akcesoriami dla miłośników #vapenation myślicie, że fajnie by było stworzyć jakiś tag, w którym bym na bieżąco was informował o postępach w budowie strony? (nie, nie jest to zwykły sklep, bo mam zamiar wprowadzić funkcję, dzięki której ulubiony liquid otrzymacie do swojego domu w 30 minut wow) piszcie czy warto :D
@Pieczor: fajnie by było, jakbyś miał aromaty o notmalnej jakości, bo edym się nie popisuje ostatnio. A tak w ogóle to super pomysł kurde tylko te 30 minut to strasznir długo jest. Nie da się w 15? ;)
@Waspin: współpraca na pewno z kilkoma smacznymi markami będzie :) właśnie między innymi ten projekt gdyż nigdzie nie ma dobrych liquidów przez neta (no może kilka). co do dostawy to mogę zdradzić słowo "uber" :)
@pandapl: cała polska zwykły kurier, natomiast tam gdzie działa uber będziemy nim się posługiwać głównie :D jeszcze muszę przeanalizować dokładnie koszta.
mam w planach stworzenie sklepu internetowego z e-fajkami, liquidami jak i wszystkimi akcesoriami dla miłośników #vapenation
myślicie, że fajnie by było stworzyć jakiś tag, w którym bym na bieżąco was informował o postępach w budowie strony?
(nie, nie jest to zwykły sklep, bo mam zamiar wprowadzić funkcję, dzięki której ulubiony liquid otrzymacie do swojego domu w 30 minut wow)
piszcie czy warto :D
jak się spodoba, to wrzucę jakąś bardziej aktualną wersję ;)
4 miesiące bez problemu
potem jedna luka powoduje, że robimy to znowu bez problemu :D
A tak w ogóle to super pomysł kurde tylko te 30 minut to strasznir długo jest. Nie da się w 15? ;)
@Pieczor: i myślisz, że wierzyciel przyjmie Twoje tłumaczenia ?
@Pieczor: ale co ominąć?