Wpis z mikrobloga

Jak jestem typowy #pcmasterrace, pada trzymałem dwa razy w życiu, a gram we wszystko co popadnie, to opyla się kupić #steamcontroller ? Nie czuję wielkiej potrzeby posiadania, ale fajnie byłoby się rozsiąść na fotelu, a nie ślęczeć przy biurku
#steam
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Movet: moim zdaniem tak, dla pececiarza wbrew temu co niektórzy twierdzą ten pad jest BARDZO intuicyjny i w przeciwieństwie do xboxowych/dualshockowych analogów które są równie precyzyjne co ataki gazowe podczas I WŚ da się na nim grać w gry wymagające celowania i obracania kamery.
  • Odpowiedz
@Movet: trzeba jednak oddać padowi od PS4 że da się na nim grać w mordobicia, bo niestety na Mortal Kombat Komplete kupionym wczoraj za 5zł w #cebuladeals Steam Controller w moim przypadku poległ (chyba że ktoś w bijatykach porusza się analogiem, wtedy nie ma różnicy i pad da radę).
  • Odpowiedz
@Movet: ja nie gram w fpsy na steam controllerze, bo jednak sobie cenię precyzję myszki, ale np. w takim tomb raiderze celowało mi się na nim bezproblemowo, a trochę tego strzelania jest. Dodatkowo nie polecam tego pada, jeżeli grasz w bijatyki i samochodówki, również niewygodny (ale ja na szczęście nie gram w tego typu gry)
  • Odpowiedz