Aktywne Wpisy

darknightttt +18
Chyba wbije nóż w mrowisko ale jestem ciekawa jakie wy macie podejście.
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja
Mam neutralny stosunek co do swojej przyszłości. Mogę być sama, mogę zająć się karierą, mogę założyć rodzinę. Nie mam na nic ciśnienia bo czuję się sama ze sobą ok. Mogę iść na wiele ustępstw gdyby trafia się taka zdrowa, mocna miłość z odpowiednim partnerem i możemy żyć hedonistycznie albo założyć rodzinę, decyzję zostawie jemu. Natomiast mam tutaj pewne zasady.
Wersja

MarcinE45 +191

Boje się wołać programowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak wy dajecie rade klepać kod cały dzień? Mnie po godzinie pisania tekstu bolą palce i muszę robić z 15min przerwy. Nie gram na kompie, z reguły piszę kilka zdań na raz. W ciągu dnia. To kwestia przyzwyczajenia czy nieumiejętnie używam klawiatury? Piszę bezwzrokowo max dwoma palcami z jednej ręki.
ale tak dobra amortyzacja jest ważna
inna sprawa że prograista wiecej czasu siedzi nad kartką :D
@wytrzzeszcz: no chyba ty
@GRBAS: używasz laptopowej klawiatury godzinami i się dziwisz że grabie bolą? :> kup dużą zewnętrzną klawiaturę. I monitorów parę, bo niedługo będziesz o oczach pisał :>