Aktywne Wpisy
ZenujacaDoomerka +18
Gdyby ktoś się zastanawiał czemu nienawidzę mężczyzn:
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
A i tak mi ktoś powie, że nie mam prawa czuć się poszkodowana, molestowana, skrzywdzona, straumatyzowana bo inni się nie czują.
Prawda jest taka, że ja większość życia spotykałam się tylko z przykrością od mężczyzn i takie rzeczy tylko przypominają mi traumy z dzieciństwa. Horus by mi napisał żebym po prostu do internetu nie wchodziła pewnie i, że jestem płatkiem śniegu.
#zalesie #gownowpis #depresja
Możecie mi zadać dowolne pytanie
Jest jakiś operator, gdzie ta ważność doładowania jest rozsądnie długa i nie ma rozbójniczych cen za połączenia?
Rodzice potrzebują tylko rozmów na komórkowe i stacjonarne, nie są za bardzo into smsy. Próbowałem nawet dopasować coś na abonament, skojarzyło mi się, że kiedyś w nju mobile dało się mieć abonament za 9 zł miesięcznie, ale ta oferta już nieaktualna.
Ja mam abonament w Play, to pewnie byłoby dobrze, żeby oni też mieli w Play, ale nie jest to warunek konieczny.
#pytanie #telefony #kiciochpyta #orange #tmobile #plus #play #heyah #njumobile #gsm #virginmobile #siecikomorkowe #operatorzykomorkowi
@tutanota: Serio? Z tego co wyczytałem, zrozumiałem, że nie da się taniej niż 19 zł za miesiąc. Możesz coś zalinkować?
Jedynie Orange.
@OrangeEkspert może potwierdzić :D
A2 mobile - nolimit na komorki i 100min na stacjonarne - 15zl
W obu tych planach możesz skorzystać z promocji Konto ważne rok (https://oran.ge/2hyWahW) - dla nowo aktywowanych numerów, których staż w sieci jest krótszy niż 93