Aktywne Wpisy

BanbaBanba +76
Tak właśnie IGenius zajmuje się Tradingiem, inwestowaniem w Krypto i rozwojem osobistym XD
Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm
Piękny poradnik od Game Changers Polska jak naganiać frajerów do piramidki i czerpać profit z "BIZNESU ONLINE" Prawdopodobnie rady od samego Felixa Fallusa lub Biernata.
Kogo zawołać do glosówki w której Rudnicka jawnie mówi ile #!$%@?ła hajsu na wynajęcie drogiego hotelu pod robienie tiktoków? XD
Wyślijmy to całe frajerstwo do prawdziwej pracy!
#frajerzyzmlm

Mam ciekawą zagwozdkę - potrzebuję przenieść wygląd (mniej więcej) i zawartość tekstową (musi być edytowalne, bo dużo tego) strony www do PSD lub AI (lub czegoś od #adobe). Opcja najbardziej oczywista to wydruk do PDF, ale próbowałem 3 rożne drukarki (Opera/Chrome, Microsoft oraz Adobe) i wszystkie psują tekst zamieniając go na krzywe. Jedynie ta Operowa zostawia teksty, ale każda litera to osobne pole tekstowe, co mnie nie urządza.
Pomysły?
#webdev #webdesign #grafika
Wyobraź sobie, że masz dużą web-aplikację - opór pól tekstowych i danych. I trzeba to przeprojektować. Nie mam całego dnia, żeby się bawić w kopiuj wklej dlatego szukam czegoś co mniej więcej by to ogarnęło, aby był dogodny punkt startowy.
Komentarz usunięty przez autora
Jeszcze muszę obczaić czy nie da się tego oskryptować i podpiąć pod jakiś skrót.
Generalnie sobie skonfigurowałem już PHPStorma i piszę sam, ale gotowiec pewnie lepszy.
...ale sobie kopiuję z niego niektóre rzeczy do swojego skryptu.