Aktywne Wpisy
Lumpus +195
karix98 +4
Przykro się patrzy na takie sytuacje, niby go nigdy nie oglądałem a wręcz za nim nie przepadam ale jakoś mi go szkoda, upadek człowieka dosłownie i w przenośni
Potwierdzone że go pobili, #!$%@?ło, on za chwilę wyjdzie obronną ręką z tej całej sytuacji, Wardęga i Konopskyy #!$%@? maniane, taki sprawy powinno się #!$%@? załatwiać na policji i w sądzie a nie robić film na YT, takie coś można było wrzucić po zakończonym
Potwierdzone że go pobili, #!$%@?ło, on za chwilę wyjdzie obronną ręką z tej całej sytuacji, Wardęga i Konopskyy #!$%@? maniane, taki sprawy powinno się #!$%@? załatwiać na policji i w sądzie a nie robić film na YT, takie coś można było wrzucić po zakończonym
190cm i 100kg here
Od jakiegoś czasu pedałuje na rowerku stacjonarnym, po 10km 5 razy w tygodniu
Wywaliłem cukier, słodycze, gazowane napoje itp ale reszta zostaje po staremu, pizze i pierogi ruskie lubię i nie ma opcji żeby rezygnować. Ciemne piwo często, jak najbardziej
5 czy tam 7 małych posiłków robić nie będę bo nie mam czasu, nie zamierzam wprowadzać żadnych radykalnych zmian.
Siłownia basen odpadają
nie jestem i nie będę sportowym świrem, nie lubię kaszy jaglanej, nie chce zmieniać mojego jakże udanego i satysfakcjonującego życia, chce po prostu zgubić kilka kilo pedałując pedałami i oglądając w tym czasie filmy/seriale. W kwietniu pewnie bieganie, ale teraz tylko rowerek
Chciałbym sobie ułożyć plan i się go trzymać
jak ćwiczyć na tym ustrojstwie żeby efektywnie palić sadło?
wklejam ładne jpg
Bydzie ciezko.Ile kalorii wchłaniasz dziennie?
jestem realistą, żeby mieć efekt to trzeba coś lubić, ja siłowni nie lubię, tyle.
wiem ze schudnę na rowerku, chce po prostu ten proces jakoś zoptymalizować, pewnie z czasem będę szedł dalej, ale póki co żadnych radykalnych kroków w stylu "odmień swe życie wraz z nowym rokiem"
Polecam tez aplikacje z pomagajaca wyrabiac habity
3-4 razy w tygodniu
przed świetami ważyłem 104 kg.
Przez 2 miesiące używałem apki potreningu.pl
Wszystko ważyłem, wszystko zapisywalem.
Potrafiłem pod koniec dnia mieć 2000 i nie byłem głodny.
Normalnych pompek zrobię z 5
Te na kolanach robię w seriach, 20-15-10- ostatnia seria max ile dam radę