Aktywne Wpisy
ruda_stuleja +819
Czy jest jakiś głupszy argument niż, jak Cię nie stać na mieszkanie w wojewódzkim, to się wyprowadź do powiatowego?
Trzy pokolenia mieszkały w wojewódzkim, a ty jako czwarte, które tak samo tu dorastało, wychowało się i uczyło się teraz wyprowadź 50km od rodziny, bo pan rentier, flipper, deweloper musi mieć na drugie Porsche.
Ale było wcześniej wstawać i ciężej pracować XDDDDDD
#nieruchomosci
Trzy pokolenia mieszkały w wojewódzkim, a ty jako czwarte, które tak samo tu dorastało, wychowało się i uczyło się teraz wyprowadź 50km od rodziny, bo pan rentier, flipper, deweloper musi mieć na drugie Porsche.
Ale było wcześniej wstawać i ciężej pracować XDDDDDD
#nieruchomosci
symetrysta +38
Nienawiść do fliperów tylko pokazuje, jak mocna nadal jest w Polakach komunistyczna mentalność i to nawet w tych urodzonych grubo po PRL.
Ktoś znalazł niszę na której może legalnie zarabiać spore pieniądze? Nienawidźmy go, że ma lepiej od nas!
#nieruchomosci #flipmieszkania
Ktoś znalazł niszę na której może legalnie zarabiać spore pieniądze? Nienawidźmy go, że ma lepiej od nas!
#nieruchomosci #flipmieszkania
Komentarz usunięty przez autora
@kws77 nie chce mi się tego czytać,a tak w kilku słowach?
1) piwa wyszło troszkę mniej (nie mniej niż 90% zeszłorocznej produkcji)
2) top 20 na ratebeer (można się wymieniać 1 IP - 1 ze światowej 20 piw)
3) makro podbiło dużo cenę (podobno aż do 60 PLN)
4) efekt kopyra (wg. niego już browar powinien już sobie liczyć 50pln za butle), jak pisze @kws77 i ogólny hajp
5) limitowana sprzedaż (przez niewielką
Coś przekrecilem?( ͡° ͜ʖ ͡°)
1) https://www.ratebeer.com/top
2) Tak, niemiecka (koniecznie trzeba zaznaczyć miejsce składowania kapitału) sieć marketów
3) Hype, no ekscytacja, jaranie się, "podjarka" nie wiem jak to można inaczej wytłumaczyć :P
Właśnie wróciłem z osiedlowego sklepu z kraftami, sprzedawca uśmiechnął się jak tylko zacząłem mówić IMPEeee... Niestety wszystkie 3 które dostali od hurtowni były zarezerwowane, ale zdradził mi cenę netto: 24,99 PLN
@galik: heh to i tak w hooy drogo,ale jestem to w stanie zrozumieć skoro piwo jest na 21 miejscu i jest mega limitowane,to wogóle dobre jest?piłeś to? bo wyczytałem na ratebeer że > brak piany, w aromacie dym taki ogniskowy, sliwka/wisnia, w tle gorka czkolada, troche kawy, w smaku dosyc pełne, wytrawne, gładkie, lekko kwaskowe chyba od śliwki i kawy, posmak długi dym, wędzonka,