Aktywne Wpisy
tiofen +516
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +226
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
#eu4 #europauniversalis #europauniversalis4
Przewaga liczebna w EU4 nie znaczy jakoś specjalnie dużo, do tego spam najemnikami sprawia, że na vanilli jakość >>> ilość.
Nie mówiąc o tym, że gdyby to było MP to nie miałbyś szans się rozrosnąć, pewnie nawet na 1/2
Za to czeka w zanadrzu i wchodzi na miejsce poległych którzy trochę twoich uszkodzili a twoich nikt nie uzupełni
a) twoja zdolność uzupełniania strat jest ograniczona, a ja mogę na początku zrzucić na ciebie kilkaset tysięcy najemników żeby cie wykrwawić.
b) może być o wiele więcej tych wojsk, z forced march z 2x bardzo
Sorry i can't hear you( ͡° ͜ʖ ͡°)
A nie wbiłem jeszcze najwyższej miltech.
Pełny manpower mam na 450k bo akurat byłem po krótkiej wojnie z węgrami. Generalnie to skończyłem grać bo uzyskałem wszystkie ziemie z claimow które dostałem po sformowaniu germanii. Pewnie że bym poległ bo ty masz zarobki na merców, pewnie z samego trade masz z kilkaset dukatów na miesiąc. Handel jest OP jak cholera gdy kontrolujesz afrykanska drogę handlową i indie. Ja natomiast mam jakieś 160 dukatów z produkcji, 130
Chyba żartujesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)
No to teraz na koniec gry rozpocznij wojnę z połową świata. Samych najemników możesz utrzymać jakieś 300 regimentów pewnie.