Aktywne Wpisy

Pixario +243
Mam przewlekłą chorobę neurologiczną od około 2 lat, napisałem objawy w Groka i wypluł mi że to choroba kręgosłupa w odcinku szyjnym przy kolejnej wizycie zwróciłem na to uwagę lekarzowi ten obśmiał ale nalegałem i skierowanie na MRI dostałem, prześwietleniu okazało się ze mam tą chorobę kurtyna. I tak przez 2 lata byłem leczony tylko objawowo nikt nie szukał przyczyny do tego pragnę dodać że miałem przez to jedna małą operację chirurgiczną

aspartamowy +133
źródło: Screenshot_20250618-192303
Pobierz

Warta odnotowania jest zwłaszcza końcówka programu i postawa Cejrowskiego, gdy faktami rzuca mu się w twarz. Zachowanie poniżej jakiegokolwiek poziomu, naprawdę nie rozumiem ludzi, którzy przyklaskują Cejrowskiemu. Człowiek, który twierdzi że używa logiki, a obok logiki on nawet nie stał, ale we własnym mniemaniu jest lepszy od innych.
#wosp #cejrowski
@zaorany_1: Pod warunkiem, że nie ubarwia ich swoją światłą ideologią, vide odcinki o Buddyzmie czy Islamie. Jak się je obejrzy to już potem z innych odcinków wyłapuje się więcej takich jego wstawek od siebie.
człowiek służb-ot cała filozofia, dlatego wośp nie wypada rzucać kłód pod nogi, baaa... nawet krytykować nie wolno bo krytyka wośp jest zbrodnią parafrazując inny wielki autorytet
@oleks: To jeszcze powiedz w jakim kontekście to mówił. Ewidentnie tu krytykował Cejrowskiego, że próbuje zrobić w tej rozmowie rywalizację na linii Caritas - WOŚP, a od tej retoryki Owsiak się szybko odciął.