@zoltybalonik: Powstają obecnie takie multimedialne encyklopedie? Pamiętam, że kiedyś na CD były w dystrybucji (m.in z polskich to był WIEM oraz seria Optimusa), ale od czasu popularyzacji internetu i wikipedii to się nie spotkałem. A szkoda, bo fajnie sobie o kosmosie poczytać z ambientem w tle :)
@zoltybalonik: ja pierdziele, jak nie było internetów to miałem taką jedną fajną encyklopedię (nie pamiętam nazwy), to było dla mnie jak internet! dzięki niej poznałem sonatę księżycową :D Czasami zamiast grać w głupie gry po szkole to sobie czytałem encyklopedię od 16 do 20 xD P.s kojarzycie może program gdzie można było eksplorować kosmos? taki już w czyde?
@zoltybalonik: Uwielbiałem tę encyklopedię, znałem ją prawie na pamięć. Do dziś mam oryginalne CD, a nawet zrobiłem obraz na wypadek jakby płytka przestałą działać. Jakiś czas temu próbowałem odpalić na witrualce z xp ale coś nie szło, 98 już nie chciało mi się instalować, ale coś czuję że niedługo spróbuję znowu bo posłuchałbym nawet samego soundtracku z encyklopedii który był genialny. może nawet go jakoś zrzucę do mp3.
Zbiornik Racibórz Dolny, różnica dwóch dni. Jutro zapowiada się kluczowy dzień, aktualnie ciężko tam dojechać na rowerze. Jutro prawdopodobnie również tam będę i zrobię kolejne zdjęcie. #powodz #raciborz #zbiornik #opole #wroclaw #kedzierzynkozle
źródło: comment_0otrOzLontub8tfL1bqLG4raFhMP01t1.jpg
PobierzEncyklopedia onetu tez była kiedys świetna, odgłosy zwierząt, klasyka muzyki, eksperymenty fizyczne. Chciałbym miec to jeszcze raz xD
P.s kojarzycie może program gdzie można było eksplorować kosmos? taki już w czyde?
Nostalgłem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
źródło: comment_6F7sEto7KhKgeOqKfQvM0AKkPEc2G5Xl.jpg
PobierzUwielbiałem tę encyklopedię, znałem ją prawie na pamięć. Do dziś mam oryginalne CD, a nawet zrobiłem obraz na wypadek jakby płytka przestałą działać. Jakiś czas temu próbowałem odpalić na witrualce z xp ale coś nie szło, 98 już nie chciało mi się instalować, ale coś czuję że niedługo spróbuję znowu bo posłuchałbym nawet samego soundtracku z encyklopedii który był genialny. może nawet go jakoś zrzucę do mp3.