Aktywne Wpisy
Ynfluencer +28
To jest dziwne, ale w jeden dzień wpadłem w kompletny dół, bo uświadomiłem sobie, że od wielu lat jestem w czarnej doopie i nawet nie zdawałem sobie z tego sprawy. Teraz już to wiem, że przegrałem i prawdopodobnie przegram resztę życia.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
Facet w wieku 31 lat, mieszkający z toksycznymi rodzicami ze względów finansowych, związek na odległość, który już dawno miał skończyć się wspólnym mieszkaniem, ale kochany PiS wyrypał ceny kurników w kosmos.
#famemma Tak z ciekawości, grozi coś za samo oglądanie nielegalnych restreamów?
#csgo #csgozwykopem
Stary, jestem silverem, tu się dzieją akcje gdzie ja mam zestaw do rozbrajania, bomba piszczy a typ na sucho bombę rozbraja i nie rozumie, że nie zdąży, albo jeden za drugim wychodzą pod celownik mimo tego,że typ ma ich na muszce
Co do ekipy mam kilka osób w znajomych do grania ale to raczej randomy z którymi dobrze mi się grało na podobnym poziomie. Pochwalę się jednak,że udało mi się właśnie awansować silver master elite
Zaproszenie poszło, tylko nie oczekuj ode mnie jakiegoś mega skila ( ͡° ͜ʖ ͡°)