Aktywne Wpisy
WOWMichal +6
IntruderXXL +46
#!$%@? UMYSŁOWE KARŁY! NIEDOŁĘŻNI NĘDZARZE! Miałem racje co do was.
Właściwie powinienem zacząć od naplucia w mordę tym wszystkim co przez lata mówili mi jaki to trening jest trudny na bombie, i jak to bomba nic prawie nie daje, i że przeceniam znaczenie dopingu w sporcie.
Te osoby NIE MAJĄ POJĘCIA co to znaczy prawdziwy trening i co wymaga robienie wyników jako prawdziwy natural, nic tak naprawdę nie wiedzą, nie potrafią trenować
Właściwie powinienem zacząć od naplucia w mordę tym wszystkim co przez lata mówili mi jaki to trening jest trudny na bombie, i jak to bomba nic prawie nie daje, i że przeceniam znaczenie dopingu w sporcie.
Te osoby NIE MAJĄ POJĘCIA co to znaczy prawdziwy trening i co wymaga robienie wyników jako prawdziwy natural, nic tak naprawdę nie wiedzą, nie potrafią trenować
Komentarz usunięty przez autora
życzę ci jak najgorzej w życiu
Komentarz usunięty przez moderatora
Tak wiem, zaraz wyskoczysz z myśliwskim #!$%@? o misji i obowiązkach i ochronie. Daruj sobie, znam nieźle to środowisko. Wiem co te gówna kręci najbardziej.
Tyle
hurr durr mysliwi poluja dla zabawy, zabijaja dla jaj, bo im brak jaja, do dupy se strzel, niewine zwierzeta itd...
Baaaaardzo dziiiiwnym zbiegiem okolicznosci, te same osoby, znaja srodowisko mysliwych od podszewki, od malego maja kontakt z mysliwymi, biora wbrew wlasnej woli udzial w polowaniach.
Wiec skoro jeden z drugim zna srodowisko, skoro wie dokladnie co i jak i
Ehhhhhh wyżyny inteligencji xD
@Ptolemy: W mojej okolicy zawsze chlali. No, chyba, że z jakimś grubym Niemcem jechali, to wtedy nie. #!$%@?, najwięksi alkoholicy z miejscowej "elyty" się w to bawili, to jak mieli nie chlać... Nie raz widziałem pijanych.
Ile raz dzwoniłaś ?
Gdzies tak napisalem?