Aktywne Wpisy
Juliusz-Banioski +78
#mecz
jakie macie swoje ulubione powiedzonka/zwroty, które mogą nie być już zbyt powszechnie używane, zwłaszcza w życiu codziennym ale was bawią albo po prostu je lubicie?
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
ja zacznę:
- ile to będzie na stare?
- to trzeba usiąść na spokojnie
- musi Pan poczekać, kobieta w ciąży ma pierwszeństwo
I odkłada na bok moje waniliowe brise machając ręką jakiejś babie z końca kolejki, że ma podejść. A ta lezie k---a z tym nadmuchanym bebzolem zadowolona z sobie, że k---a wyruchała system i pakuje ten swój p--------y koszyk pełen jakiś dupereli dla dzieciaka na kasę. Taki c--j! W----------m się przed nią i podaje jeszcze raz zapach brise waniliowy kasjerce i czekam, aż mnie skasuje, na co ona w--------a mi tekst, ze według jakiegoś tam k---a paragrafu w kodeksie rossmannowskim kobiety w ciąży są obsługiwane poza kolejnością. To ja jej na to, że ciąża to nie jest choroba i zamiast p-------ć już dawno by mnie skasowała, zajęła się tą swoją brzemienną i wszyscy byli by zadowoleni. Ta mi znowu w--------a, że nie może i że kultura wymaga, żeby tę babę przepuścić. To ja jej mówię, że w Polsce inwalidzi wojenni tez mają pierwszeństwo, a ja walczyłem pod dowództwem Komandora Michala Bialkova w bitwie pod Wykop o lepsze Mirko. Czas się znowu zatrzymuje, kasjerka nie wie co zrobić, kolejka coraz dłuższa, ochroniarz juz ruszył dupę zza monitora, żeby zobaczyć co za inba się tutaj o--------a i w końcu z letargu budzi nas głos ciężarnej, która poszła po rozum do głowy i mówi, żeby mnie skasować i że ona poczeka. Kasjerka skanuje brise waniliowy, ja jej wręczam odliczone 9,99 i rzucając śmieszkowy tekst "reszty nie trzeba" wychodzę ze sklepu. Ludzie z kolejki gdyby mogli to by mi brawo bili.
#pasta #zakupy #afera
@Nau: A czemu nie mogli?
J---ć grube baby w ciąży xD
@Crea: od 7 lat 7 mies. na Wykopie
Duzo w swoim zyciu widzialem, ale czegos takiego jeszcze nigdy (✌ ゚ ∀ ゚)☞