Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Eh.. Aż mi się smutno robi jak facet, który ma w związku wszystko uważa, że dostawanie od "przyjaciółki" zdjęć np cycków jest ok, ale w końcu sutki to sutki - przecież twierdzi, że dla niego męskie i żeńskie są na tym samym poziomie więc w ogóle o co chodzi? Przecież to, że dał jej przyzwolenie na wysyłanie mu takich zdjęć czy rozmowa o tym co się dzieje u nas w łóżku to dla niego przyjemność. Dodatkowo wątpię byś drogi niebieski zwalił do męskich sutków :)
#zalesie # seks # związki

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 20
OP: @Asterling: Nie rozumiem o co Ci chodzi serio :) i niby dlaczego jakbym była mężczyzną byś mnie nazwał rogaczem? Jestem dla niebieskiego dobrym różowym, nie zdradzam, nie piszę z innymi inaczej niż w formie koleżeńskiej, praktycznie zawszę mam ochotę, problemem nie jest by mu uprzyjemnić dzień itd. Nic złego nie robiłam w tym ponad półtorarocznym związku, zawsze go wspierałam, pomagałam, nigdy nikim innym się nie interesowałam, dodatkowo mieszkamy już
Dla niego ta przyjaciółka jak widzę jest ważniejsza, bo co chwila piszą na fb, on cały czas z komórką przy sobie i tak trochę kiepsko to wszystko wygląda.

@AnonimoweMirkoWyznania: no to wiej. Na prawdę nie ma się co zastanawiać, ja przez takiego typa straciłam dużo życia, a jak wszystko odkryłam to "to tylko koleżanki, od koleżanki zdjęć dostać nie mogę?". Co było potem nie opisuje, bo istny festiwal #!$%@?. Nie ważne