Wpis z mikrobloga

Konwojent z Łodzi, który zawinął 8 milionów posługiwał się danymi 'Mirosław Duda'. TVN wstawiło do reportażu poglądowo grafikę z dowodem osobistym z nazwiskiem Duda, a jakiś wykopek robi aferę, że to przekaz podprogowy i prezydenta szkalujo xD
http://www.wykop.pl/link/3548817/skandal-w-faktach-tvn-posluzono-sie-falszywym-dowodem-z-nazwiskiem-duda/
#urojeniaprawakoidalne #bekazprawakow #neuropa
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@k1fl0w:

To dlaczego TVN zamazał imię, a nie nazwisko? Po co w ogóle cenzura skoro to fałszywe dane? Dlaczego też nazwisko jest wpisane w miejscu na imię? Przekaz podprogowy?

xD źródło
  • Odpowiedz
@Kacc: Gdyby legitymował się dowodem z nazwiskiem Komorowski czy Tusk, niezależna wymęczyłaby z pięć artykułów o treści hurr rodzina złodziej durr ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
bardzo ładne zachowanie, doceniam.

@k1fl0w: Przed dodaniem znaleziska nie wiedziałem, że posługiwał się nazwiskiem Duda, jak i pewnie 99% innych osób. Co nie zmienia faktu, ze TVN trochę zmanipulował z tym dowodem. Ale grunt to się przyznać do błędu, szkoda, że w neuropie mało kiedy to ma miejsce ( ͡° ͜ʖ ͡°)

BTW dzięki za zawołanie, bo się zastanawiałem skąd nagle tyle zakopów było, a wszystkie
  • Odpowiedz
@mich2406: takie czasy, że najpierw liczy się podanie informacji do dopiero potem się ją weryfikuje. I sam jestem temu winien i możesz wierzyć lub nie też potrafię przyznać się do błędów i przeprosić.
  • Odpowiedz