@wisnix5: Nie no, auto jest świetne. Rzecz w tym że Honda kojarzy się większości z Civicami i przez to marce brak prestiżu (nie bez powodu ten model oferowano w Stanach jako Acura Legend/RL) i większość osób mając do wydania takie pieniądze decydowała się na zakup samochodu, który od razu kojarzył by się z bogactwem (Mercedes, BMW, Audi, itp.). Podobny problem miał Volkswagen z modelem Phaeton, który bił luksusem na głowę
@oficer-prowadzacy: widziałem dziś identyczną na taxi dookoła wszystko u-----e i zasolone, Legend czysta i błyszcząca czułem się jakby przejechał obok mnie kawałek teledysku
#czarneblachy #samochody #motoryzacja #carspotting #carboners #jdmboners #jdm #honda #legend
źródło: comment_5lPAYgwg3rGL4e6YWrGrUxFleD9WD5vH.jpg
PobierzŻeby wydać w tamtych czasach dwieście tysięcy na Hondę to chyba faktycznie trzeba być fanem marki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_FIKJS5gTPexgfKc7DZ0GY1fNf00X8dzK.jpg
PobierzNo właśnie zdjęcie jest z wczoraj i z Katowic xD
Ja tam prawie zawsze wrzucam dobry content (i w większości własny) ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Nie no, auto jest świetne. Rzecz w tym że Honda kojarzy się większości z Civicami i przez to marce brak prestiżu (nie bez powodu ten model oferowano w Stanach jako Acura Legend/RL) i większość osób mając do wydania takie pieniądze decydowała się na zakup samochodu, który od razu kojarzył by się z bogactwem (Mercedes, BMW, Audi, itp.).
Podobny problem miał Volkswagen z modelem Phaeton, który bił luksusem na głowę
źródło: comment_tVyC2VLYgAR5JHIcjPqTBIH0JRhxuXDh.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Nie wiem, nie korzystałem z Valvoline, jeżdżę na Mobilu i póki co jest okej ;P
dookoła wszystko u-----e i zasolone, Legend czysta i błyszcząca
czułem się jakby przejechał obok mnie kawałek teledysku
Prawie jak w tej paście - a wtedy on cały na biało ( ͡º ͜ʖ͡º)