Aktywne Wpisy
WielkiNos +257
Czy można zrobić reklamę na wyzywaniu i poniżaniu kobiet? Tak! Na taki pomysł wpadła jedna z pizzerii w Lublinie zapraszając do siebie hasłem: "zabierz lochę do Rykowiska" co bardzo spodobało się męskiej części klienteli. Damska miała wiele zastrzeżeń co panie wyraziły w komentarzach. Pizzeria je pousuwała, ale nie bez dodatkowego obrażania klientek.
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
Tutaj pewnie też się to wielu facetom spodoba i będą do tego walić konia wszak nic tak nie cieszy samca
MG78 +652
Co ja taki szczęśliwy?
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
A bo napisałem książkę o japońskim rosole ( ͡° ͜ʖ ͡°)
I to nie jedną, i właśnie dotarła z drukarni do magazynu więc mega się cieszę, bo mogłem wziąć ją pierwszy raz do rąk i mega
1. Wchodzę na GA
2. Wybieram aliexpress
3. Widzę kupon $10 przy zakupie powyżej 100
4. Klikam, żeby przeniosło mnie do ali
5. Wpisuję w wyszukiwarkę "redmi 4 pro" lub inne frazy i jedynym sprzedawcą jakiego widzę jest MC-MART
6. znajduję goldiego w ulubionych sklepach lub wishlist
i teraz problemy:
- klikając linki w punkcie 6 otwierają się one w nowej karcie. Czy to mi zepsuje GA?
- Niezależnie od tego gdzie próbuję kupić nie widzę miejsca na wpisanie tego kodu z GA.
#aliexpress #goldway #redmi4 #redmi4pro
Co do kuponu to nie wiem.