Aktywne Wpisy
tiofen +413
Hej Mireczki,
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
w poniedziałek wyje*ali mnie z roboty, więc z tej okazji organizuję #rozdajo - wystarczy dać plusika, wyniki jutro po 16. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Do wygrania żółwik ze zdjęcia.
Zapraszam też na mojego instagrama tiofendzierga, dopiero się go uczę, więc wrzutek jest mało i średniej jakości. XD Ale kiedyś będzie lepiej, będę też dawać tam znać o jakichś moich tworach do przygarnięcia.
#
KRZYSZTOF_DZONG_UN +183
JESTEŚ PRZECIWNY KREDYTOWI 0% I KAZDEJ INNEJ TEGO TYPU FORMIE = PLUSUJESZ
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
POKAŻMY ILU NAS JEST. KAŻDY WIE, ŻE POLITYCY CZYTAJĄ WYKOP, WIĘC MUSIMY POKAZAĆ SWÓJ PROTEST. IM WIĘCEJ PLUSÓW TYM WIĘKSZA SZANSA ŻE GÓWNIANY PROJEKT NIE WEJDZIE W ŻYCIE!
#nieruchomosci #wykopefekt #polska #afera
Nvidia 540M, i7, 8GB RAM, laptop - tak ogólnie. Maszyna gameingowa to nie jest, ale w diabolo i duuuużo różnych gier się dało pograć.
Uruchamiam sobie diabolo, 19 FPS w mieście, w akcji spadało ledwie do kilku.
Próbowałam wszystkiego - uruchamiam w 32 bitach, edycja w panelu nvidi, wywalanie sterowników, instalowanie różnych ich wersji, edycja pliku D3Prefs i nadal to samo :<
Włączyłam na karcie zintegrowanej - 40 FPS w mieście, w akcji ponad 25 xD Więc dałoby się grać.
Ktoś ma jeszcze pomysł co można zrobić?
#klandiablo3 #diablo3
Komentarz usunięty przez autora
@paganek: zrobiłam tak już wcześniej
@Acrivec: zrobiłam tak już wcześniej
1. Czy w innych grach też jest ten problem?
2. Czy to jest Diablo 3?
3. Masz Windows 10?
"Something to try, it has worked for some people using Windows 10.
1) Click on the Start menu and click on the Xbox app (you might have to log
1. W innych grach jest okej
2. Diablo 3
3. Win 10
Przestało działaś po nowym patchu, wiele użytkowników się skarży na to
Komentarz usunięty przez autora
Dziękuję! ;)