Aktywne Wpisy
Nie_bo_ty +113
Wykopki: o nieeee zabili niewinną Niemkę ona tylko tańczyła na imprezie!!!11
To zupełnie normalne żeby jechać na rave party tuż obok największego otwartego więzienia na świecie w czasie żydowskiego święta.
Teraz to przesadzili, wykopowy sąd odmówił wolności dla Palestyny bo... uwaga... zabili cywila!!!!i to takiego ładnego!
#izrael #wojna
To zupełnie normalne żeby jechać na rave party tuż obok największego otwartego więzienia na świecie w czasie żydowskiego święta.
Teraz to przesadzili, wykopowy sąd odmówił wolności dla Palestyny bo... uwaga... zabili cywila!!!!i to takiego ładnego!
#izrael #wojna
Octopus15 +29
Wczoraj oglądałem #tvn takiej propagandy to nawet Goebbels by się nie powstydziłby. Pierwszy najważniejszy fakt to, to że Kaczyński nie przyjdzie na debatę xD wojna w Izraelu zepchnęli na dalszy plan, jako trzeci fakt. No i było o Orlenie że nie ma paliwa, i pokazali Tuska jako tego dobrego xD ktos kto to ogląda na poważnie to musi mieć coś z głową. #bekazlewactwa #polityka
Ostatnio widziałem tu kilka wpisów cumpli tkwiących w długotrwałym ##!$%@?, którzy narzekali że nigdy nie będą już przez to w stanie stworzyć normalnego związku, bo nawet jeśli cudem wejdą w jakiś z wiązek to czują się w nim okropnie.
Jestem jednym z was; wiecie jaka jest moja teoria? Seks jest jedną z podstawowych potrzeb człowieka, zaraz obok jedzenia czy spania. Nie uprawiając go do dwudziestego-entego roku życia (albo i dłużej) po prostu zaszły w naszej psychice nieodwracalne zmiany i przez to nigdy nie będzie nam już dane stworzyć normalnego, zdrowego związku. Powiecie, że przecież istnieje masturbacja i każdy przegryw wali konia jak nie ma partnerki. Prawda, ale to jest trochę tak jak z jedzeniem gównianego żarcia. Jeśli matka w młodości karmiłaby was tylko zupkami chińskimi zamiast pełnowartościowymi posiłkami, to oczywiście przeżyjecie, ale wasze ciało nie rozwinie się w pełni prawidłowo. Tak samo jest z brakiem bliskości i seksu.
Najgorsze jest to, że nie ma na to lekarstwa i w każdym z nas będzie to siedzieć. Niektórzy w miarę wyprowadzą swój żywot na prostą, ale zawsze będzie się w nich tlić ten pierwiastek #!$%@?.
#zwiazki #seks #przemyslenia #tfwnogf
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: sokytsinolop
Komentarz usunięty przez moderatora
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie, nie jest, polecam wpisać w internetach piramida potrzeb człowieka Maslova i poczytać trochę. Seks wlicza się do potrzeb miłości i przynależności, a nie do potrzeb fizjologicznych. Potrzeby fizjologiczne są najwyżej w piramidzie, natomiast potrzeba miłości i przynależności, niżej.
To, że dla Ciebie to jest najwyższym priorytetem życiowym świadczy raczej o tym, że raczej nadal nie wiesz co
@AnonimoweMirkoWyznania: No niestety, nauka i histora przeczą twojej wersji.
W czasach zamierzchłych (przed IIWS i wcześniej) seks nie byl
@Yssuna: chyba zle patrzylas na ta piramide bo seks jest na samym dole, seks i zwiazek sa oddzielnymi kategoriami. Seks jest obok sikania i jedzenia.
coś pomerdałaś, bo seks NALEŻY do jednej z podstawowych potrzeb fizjologicznych człowieka, również wg Maslowa.
natomiast cała ta "miłość i przynależność", to potrzeba pojawiająca się po tych fizjologicznych, czyli seksie i popędzie.
"piramidy" nie należy brać dosłownie, ponieważ nigdy nie będzie tłumaczyć wszystkich zachowań człowieka. na stosunek jednostki wobec własnych potrzeb wpływa np. środowisko, czynniki genetyczne, behawioralny system aktywności, reakcji,
Tak więc pokaż mi gdzie dokładnie masz napisane, że seks jest w potrzebach fizjologicznych jak jedzenie, spanie itd. Seks nie jest potrzeba fizjologiczną, sprawdź definicje tych pojęć i dopiero się wypowiadaj publicznie.