Aktywne Wpisy
Klimbert +85
Ciekawe statystyki. Co takiego się wydarzyło pomiędzy rokiem 2000, a 2024 że tak duża liczba kobiet w wieku 45+ bierze antydepresanty? A no np. bezdzietność skoczyła nam z 5% na 40%.
Nasz umysł zachowuje się inaczej jeżeli uważamy, że dziecka nie chcemy ale wciąż mamy szansę go mieć (czyli kobieta jest w wieku poniżej 40 lat). Natomiast inaczej zachowamy się jeżeli wiemy, że szansę już straciliśmy na zawsze (czyli kobieta jest w
Nasz umysł zachowuje się inaczej jeżeli uważamy, że dziecka nie chcemy ale wciąż mamy szansę go mieć (czyli kobieta jest w wieku poniżej 40 lat). Natomiast inaczej zachowamy się jeżeli wiemy, że szansę już straciliśmy na zawsze (czyli kobieta jest w
WielkiNos +486
Imigrant, który przypłynął do Anglii na pontonie wszedł do budynku, w którym odbywały się zajęcia w Southport i podźgał nożem 7 dzieci w wieku 6-11 lat. Ranna została też prowadząca zajęcia. 2 dzieci zmarło, reszta ofiar jest w stanie krytycznym.
A oto wpisy kolegi imigranta, który jest dumny z tego, co się stało. Wbrew temu, co twierdzą lewacy że to tacy sami ludzie jak my wygląda na to, że nie i islamiści
A oto wpisy kolegi imigranta, który jest dumny z tego, co się stało. Wbrew temu, co twierdzą lewacy że to tacy sami ludzie jak my wygląda na to, że nie i islamiści
miruny, jak wytlumaczyc zazdrosnemu niebieskiemu ze to co powiedzialam to zart? :D:D
sprawa jest prosta. siedzialam sobie w naszym pokoju z kolezankami i gadalysmy jak baby o roznych glupotach. ja bylam pewna ze moj facet szybko w domu sie nie pojawi bo sam tak mowil dlatego kolezanki zaprosilam do nas. oczywiscie on pojawil sie wczesniej ale nie uslyszalam jak wchodzi. nie przyszedl odrazu do pokoju tylko siedzial w kuchni i podsluchiwal rozmowe.
niestety w czasie rozmow z kolezankami gadamy nie tylko o kosmetykach, plotkach i fizyce kwantowej. gadamy tez o naszych facetach i innych( ͡º ͜ʖ͡º). sami wiecie, bo gadacie o "dupach", tak ja gadam z kolezankami o jakis fajnych chlopakach z pracy, ze studiow. no i ja sobie gadam, gadam jaki to michal* z mojej pracy jest, jaki przystjny, jaki ma fajny tylek i powiedzialam ze no jakbym nie byla z tomkiem, to bralabym michala nawet jakby on nie chcial. ja w sumie o tym co mowie czesto nie pamietam i pewnie by tak bylo, gdyby nie moj chlopak ktory to uslyszal i pozniej mi przypomnial.
jak zostalismy sami to powiedzial ze go to wkurzylo, ze juz sobie szukam nowego(・へ・)
PRZECIEZ TAK NIE JEST DO CHOLERCI JASNEJ!
moje tlumaczenie nie pomoglo. on nie rozumie ze sobie tylko tak powiedzialam bez namyslu, ze owszem tamten mi sie podoba ale to nie znaczy ze bede cos probowac jakos z nim flirtowac.
ja nie wiem skad to przewrazliwienie mojego. co teraz mam zrobic?
*imiona na potrzeby wpisu zostaly zmienione
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
@WilkZWallStreet: no właśnie o to mi chodzi
Komentarz usunięty przez autora
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: xadereq
@AnonimoweMirkoWyznania: Masz nie prowokować, żeby nie sprowokować. To takie trudne?
Kurna jaka #logikarozowychpaskow xD
Dlaczego macie niebieskie paski na wykopie, dziewczyny?
Jak kisnę z takiego podejścia. Zobaczycie,
Zaakceptował: Asterling
@metroboomin: normalnie bym ci nie odpisala, ale wkurza mnie ten najazd na mnie. nagle wszysycy sa tacy konserwatywni. nawet ty sobie plusujesz nsfw i twojej dziewczynie to nie przeszkadza?
Zaakceptował: Asterling