Wpis z mikrobloga

@Mr_Lucius: pracuje w biedrze i mogę powiedzieć że to sami pracownicy kładąc 1 karton ryżu na drugi, sprawiają że góra się rozkleja. Nie pomaga fakt że sklejone jest to słabo, a spod kartonu jest zrobiony tak że często zahacza. No w niektórych przypadkach to rzeczywiście tępi klienci. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 1
@Mr_Lucius też często otwieram ryż i już mówię dlaczego, kiedyś z ryżem ze sklepu przeprowadziłem robaki, tak polubily moja kuchnię ze przez około 3 msc walczyłem ze #!$%@?, skończyło się tym że wszystkie ryze, makarony które nie były hermetycznie zamknięte musiałem przesypywac do słoików.
  • Odpowiedz
@Mr_Lucius: odkąd trafiły mi się mole spożywcze w domu i wypierdzieliłem 20 kg nieprzetworzonego, dobrego żarcia to zawsze sprawdzam czy w pudełkach nie ma larw, ale po otwarciu pakuje to pudełko do koszyka, a nie zostawiam na półce.
  • Odpowiedz
@Camarde: co Ty gadasz, jak kładziesz karton na PEŁEN karton to nic się nie dzieje z nimi(w kupie siła).... to klienci otwierają #!$%@? wie dlaczego....
  • Odpowiedz
@emil88: tylko że na regale nie ma często tyle miejsca żeby położyć karton na karton, tylko musisz go przesunąć po wierzchu dolnego, żeby wsunąć ten górny pod listwę z cenami. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz