@Mr_Lucius: pracuje w biedrze i mogę powiedzieć że to sami pracownicy kładąc 1 karton ryżu na drugi, sprawiają że góra się rozkleja. Nie pomaga fakt że sklejone jest to słabo, a spod kartonu jest zrobiony tak że często zahacza. No w niektórych przypadkach to rzeczywiście tępi klienci. ( ͡°ʖ̯͡°)
@Mr_Lucius też często otwieram ryż i już mówię dlaczego, kiedyś z ryżem ze sklepu przeprowadziłem robaki, tak polubily moja kuchnię ze przez około 3 msc walczyłem ze #!$%@?, skończyło się tym że wszystkie ryze, makarony które nie były hermetycznie zamknięte musiałem przesypywac do słoików.
@Mr_Lucius: odkąd trafiły mi się mole spożywcze w domu i wypierdzieliłem 20 kg nieprzetworzonego, dobrego żarcia to zawsze sprawdzam czy w pudełkach nie ma larw, ale po otwarciu pakuje to pudełko do koszyka, a nie zostawiam na półce.
@Camarde: co Ty gadasz, jak kładziesz karton na PEŁEN karton to nic się nie dzieje z nimi(w kupie siła).... to klienci otwierają #!$%@? wie dlaczego....
@emil88: tylko że na regale nie ma często tyle miejsca żeby położyć karton na karton, tylko musisz go przesunąć po wierzchu dolnego, żeby wsunąć ten górny pod listwę z cenami. ( ͡°͜ʖ͡°)
Nasz specjalista od wszystkiego. Od kolei, od dziennikarstwa, od wojny, od rigczu. On widział to już dwa lata temu swoim przenikliwym plebejskim umysłem.
Też to widziałem.
Nie rozumiem dlaczego tak się dzieje.
W punkt.