Wpis z mikrobloga

Siema :)
Potrzebujemy z rozowym abonementu na 2 numery.
- wszystko darmowe
- duzo internetow (teraz mamy zuzycie ona ~ 1gb a ja kolo 3gb ale w wakacje zawsze to wiecej wychodzi i jednak lepiej zeby byl wiekszy zapas)
- brak problemow z zasiegiem, brakiem mozliwoscie dodzwonienia sie do abonenta itp.

Obecnie jestesmy w #play i Formula Solo M wychodzi 75zl za 2 numery i do podzialu 15gb

Znalazlem ze w #njumobile jest oferta 39zl za wszystko nielimitowane i 9zl za drugi numer wiec za 2 numery by wyszlo 48zl i 13gb neta do podzialu. Jak wyglada niezawodnosc uslug i zasiegu w nju?

Jest jakas lepsza ofeta w #tmobile #plus albo #orange lub innych #operatorzykomorkowi ?

#telekomunikacja #gsm
  • 22
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@DenverPn: nju ma najlepszą ofertę dla par i mega #!$%@? zasięg, zdecydowanie nie polecam. Pod koniec tygodnia przechodzę od nich do virgin albo T-Mobile (dają no limit i 10gb za 25zł miesięcznie).
  • Odpowiedz
@DenverPn: Ja głównie wschód Polski okupuję niestety. Sprawdzałem w tych samych lokalizacjach na tym samym telefonie Orange i nju. Mimo, że to ta sama sieć nju zawsze miało gorszy zasięg. W większych miastach też do dupy:/
  • Odpowiedz
@DenverPn mam podobnie ale nie chciałem umowy i mamy oboje prepaid w Orange freenet. Za 30na głowę nie limitowane wszystko i po 10gb na głowę. 60 wychodzi za oboje ale bez umowy. Mi to odpowiada :-)
  • Odpowiedz
@DenverPn: Ją tam patrzę na ofertę,a nie na wystroj strony . Sam się zastanawiam po ostatnich wyczynach Play nad przeniesieniem się tam. Lepszej oferty na razie nie widzę.
  • Odpowiedz
@DenverPn: Jak dla mnie minusem staje się sam Play, który zabiera bonusy za rejestrację niezgodnie z zasadami. Tzn. jednym zabiera, drugim nie i sam nie potrafi wytłumaczyć konkretnie dlaczego tak się dzieje. Weź pod uwagę też to, że play ograniczył predkość internetu w roamingu krajowym.
  • Odpowiedz
@DenverPn: prędkosc netu w roamingu krajowym w play to 3mb/s, i nie masz darmowych smsow. W nju masz za dwa numery 48zł a w tym komorki stacjonarne smsy i mmsy i 13GB na spółkę, po 6miesiącach juz 26GB na spółkę, po 12miesiącach 32,5GB na spółkę itp.
  • Odpowiedz
@prawdziwek: sprawdzimy pewnie ten abo w nju, rejestracja jest darmowa wiec nic nie tracimy. Jak bedzie lipa do do redbull mobile. Z tego co czytalem i tak z play bezposrednio do redbull bysmy sie nie przeniesli ;)
  • Odpowiedz