Wpis z mikrobloga

@spokojnie_to_ja: warto zainwestować w dobrego trenera który ma wiedzę i monitoruje twoje postępy, dostosowuje pod Ciebie dana dietę i system ćwiczenia, dodatkowa motywacja. Byle nie każdego Janusza co zrobił kurs i #!$%@? sie zna tylko ludzi którzy na prawdę wiedza co robią
@pini_zielony: w pol roku na bombie gowno sie zrobi jako poczatkujacy. przy kilku latach stazu to inna rozmowa.

@Yeezy: a co jest zlego w redukcji na smieciowym zarciu? u mnie wlatuje pizza, zelki, soki, jakies burgery, kebsy, lody zreszta tez. waga slicznie spada, dociecie na coraz lepszym poziomie, sila nie spada, samopoczucie fizyczne i psychiczne na wysokim poziomie.
@Karoleer nie pisał, że jest początkujący. Zamiast kilku lat stażu wystarczy kilka miesięcy. Odpowiednia suplementacja, dobrze dobrany towar i w pół roku zrobisz z zera bohatera ( ͡° ͜ʖ ͡°). Inna sprawa, to jak długo będą widoczne efekty oraz jak odbije się to na jego zdrowiu.
@pini_zielony: okej, ja zrozumialem ze OP pisze jako poczatkujacy i chce miec jakies porownanie z innymi amatorami. co do bomby, sorry ale moim zdaniem zeby wyciagnac z towaru naprawde duzo trzeba miec jakiekolwiek doswiadczenie co do optymalnego treningu, diety i paru innych rzeczy, ktorych raczej nie nauczysz sie w kilka miesiecy. choc oczywiscie, na towarze zawsze beda lepsze efekty niz bez ( ͡° ͜ʖ ͡°)