Szukam #serial lub #film #fantasy Zaraziłem mojego #rozowypasek fantastyką i nie wiem co z nią jeszcze oglądać Obejrzeliśmy: - #grimm (serial) - #starwars - #czarownica - Łowca czarownic / The Last Witch Hunter - Hansel i Gretel - Łowcy czarownic - #hobbit - #wladcapierscieni - Narnia - i jeszcze kilka innych
@PiratRarog: Skoro Grimm się wam widocznie podobał to pierwsze 5 sezonów Supernatural jest bardzo spoko.
Z takich nowszych to The Magicians jest w porządku. Takie trochę Urban Fantasy, trochę Harry Potter dla bardziej dojrzałej(na tyle ile oglądanie serialu o czarodziejech pozwala) widowni.
to może serial The Magicians ;) całkiem przyjemny :)
@piernikowa: > Z takich nowszych to The Magicians jest spoko. Takie trochę Urban Fantasy, trochę Harry Potter dla bardziej dojrzałej(na tyle ile oglądanie serialu o czarodziejech pozwala) widowni.
@PiratRarog: Ogółem to Supernaturala już 12 sezon leci. ( ͡°͜ʖ͡°) Teraz jest przeciętny, ale te pierwsze 5 sezonów było prawilnych. Dla mnie lepsze od Grimma i ma zdecydowanie lepszy soundtrack.
Magicians - dla mnie mocne 7+/10. Nie jest to może jakiś super dojrzały serial, ale jest zdecydowanie poziom wyżej niż jakieś Zmierzchy i inne jego klony. Raczej nie ma przesadnej dramy, jaka jest typowa
Zaraziłem mojego #rozowypasek fantastyką i nie wiem co z nią jeszcze oglądać
Obejrzeliśmy:
- #grimm (serial)
- #starwars
- #czarownica
- Łowca czarownic / The Last Witch Hunter
- Hansel i Gretel - Łowcy czarownic
- #hobbit
- #wladcapierscieni
- Narnia
- i jeszcze kilka innych
#kino #rozrywka
Komentarz usunięty przez autora
Z takich nowszych to The Magicians jest w porządku. Takie trochę Urban Fantasy, trochę Harry Potter dla bardziej dojrzałej(na tyle ile oglądanie serialu o czarodziejech pozwala) widowni.
@prince962: Obejrzane ;-)
Obejrzane
@PiratRarog: kingsajz.
@Naxster: To nie jest fantasy to jest sci fi.
- Expanse
- Outlander
- Westworld
- Preacher
@piernikowa: > Z takich nowszych to The Magicians jest spoko. Takie trochę Urban Fantasy, trochę Harry Potter dla bardziej dojrzałej(na tyle ile oglądanie serialu o czarodziejech pozwala) widowni.
@Wiedmolol:
Widziałem trailera. Dobry? Boje się, że to kolejny serial dla nastolatków A my już trochę starsi jesteśmy ;-)
@Wiedmolol: Sporo.
Ale 4 sezony Grimma w parę dni obejrzeliśmy ;-)
Sprawdzimy!
Magicians - dla mnie mocne 7+/10. Nie jest to może jakiś super dojrzały serial, ale jest zdecydowanie poziom wyżej niż jakieś Zmierzchy i inne jego klony. Raczej nie ma przesadnej dramy, jaka jest typowa
@Wiedmolol: Tak kojarzymy :-)