Aktywne Wpisy
robert5502 +142
Prawakom ostatnimi dniami wywalilo wszystkie bezpieczniki uwarunkowane religijną tresura. Obrażonych, urażonych i porażonych jest bez liku.. Dawno nie widzialem takiej histerii. Wszystko po fragmencie ceremonii otwarcia igrzysk, pozniej przy zawieszeniu lizusa Kurskiego "wstało " im jeszcze turbo.
Oczywiście męska prostytutka zaruchana niemal na śmierć na plebanii w Dąbrowie Górniczej chrzescijanstwa nie obraża. Przyzwyczaili sie. Nie obrażały chrześcijaństwa gwalty na dzieciach w osrodku siostr Boromeuszek, czy niezliczona ilosc przestępstw seksualnych na nieletnich w
Oczywiście męska prostytutka zaruchana niemal na śmierć na plebanii w Dąbrowie Górniczej chrzescijanstwa nie obraża. Przyzwyczaili sie. Nie obrażały chrześcijaństwa gwalty na dzieciach w osrodku siostr Boromeuszek, czy niezliczona ilosc przestępstw seksualnych na nieletnich w
dzem_z_rzodkiewki +353
Jak zaraz ludzie z roczników 1995-2005r nie zaczną rodzić więcej dzieci to z tego kraju nie zostanie nic za kilkadziesiąt lat.
Na całe szczęście kredyt 0% Tuska dopłaci najwięcej wyżowi z 1980-1985r, a dla młodszych, którzy nie będą się r%chać w mieszkaniu wynajmowanym na trzech (które zabiera im 50% zarobków) zostanie tylko wzrost cen mieszkań
aj waj
#nieruchomosci
Na całe szczęście kredyt 0% Tuska dopłaci najwięcej wyżowi z 1980-1985r, a dla młodszych, którzy nie będą się r%chać w mieszkaniu wynajmowanym na trzech (które zabiera im 50% zarobków) zostanie tylko wzrost cen mieszkań
aj waj
#nieruchomosci
1. Kup powerbank w Polsce.
2. Powerbank się psuje - przestaje ładować.
3. Poproś o naprawę/wymianę/zwrot kasy.
5. Brak profitu.
1a. Kup powerbank w UK.
2. Powerbank się psuje - siostrzeniec sprawdzał długość lotu z szafki na podłogę - kilkukrotnie. Łącze USB przestaje stykać.
3. Zapytaj czy jest szansa dostać jeszcze taki sam, bo był bardzo dobry, a poprzedni umar. Chciej za niego normalnie zapłacić.
5. LOL
6. Po trzech dniach nowy powerbank jest już u mnie. Siostrzeniec nadal testuje stary.
7. Profit.
#uk #obslugaklienta #polakicebulaki #cebuladeals
przyslali mi 2 zwykle korki (pewnie pomylka przy pakowaniu bo zestawy podobne) i nie przyslali plynu
... napisalem, przeprosili, przyslali korek ... przypomnialem o plynie ale napisalem ze w sumie mi to lotto i moga mi zwrocic kase za plyn a dodatkowy korek moge im odeslac ... odpisali ze nie ma potrzeby a plyn
Polska/Allegro. Zamówiłem nową obudowę do starej nokii E51. Przysłali w innym kolorze. Na maila do sprzedawcy
@lIlIlIlI: amazon > dlugo nic > ebay > gowno > allegro
Napisałem wiec do nike.com i naprawdę byłem bardzo miło zaskoczony. Po kilku mejlach z Mr. Johnem pakowałem buty do Holandii. Dostałem zwrot pieniędzy, nawet większy niż oczekiwałem bo do wartości butów dołączona była kwota która przeznaczyłem na wysyłkę
Oczywiście zamawiane przez internet.
Zamówiłem sobie opony o 1 w nocy (płatność z góry) i już o godzinie 10 dzwoni do mnie pani z przeprosinami, że w systemie zakradł się jakiś błąd i że oni tych opon nie mają, ale może zaoferować inne za kwotę, którą wpłaciłem (jako że przez telefon
w internecie znalazłam dwa punkty obsługi klienta danej marki - włoski i angielski, napisałam do angielskiego jaki wkład kupić, po 20 minutach dostałam odpowiedź. Była niedziela...
w sklepie kaligraficznym kupiłam ten wkład, ale nie pasował, poszłam tam drugi raz z długopisem i wkładem
dowiedziałam się ze ze starym wkładem wywaliłam taka końcówkę która się wkręca żeby wkład nie wypadał