Aktywne Wpisy
PierdekAlonso +304
Chłop sie postarał, zrobił jedzenie swojej pani a ta do niego z mordą. Po #!$%@? wy jesteście w związkach z takimi wiecznie niezadowolonymi zrzędami? Ten typ streamuje na twitch i ta kobieta regularnie go poniża i regularnie wszystko jej nie pasuje i wiecznie ma skwaszoną morde i zrzędzi. Czy naprawde potrzeba wsadzenia raz w tygodniu po ciemaku swojej parówki w gumie w leżącą marudzącą kłodę z wieczną mordą srającego kota jest taka
Kermii +175
Po trzech tygodniach pracy z hindusami jestem kompletnie rozje_bany, serio. Człowiek siedzi w branży już tyle lat ale nigdy jakiejś większej styczności z nimi nie miałem aż do teraz. Nieogar wykraczjący poza skale, kompletnie nic nie robienie albo robienie zadania na 30 min w ciągu dwóch dni i w dodatku źle i po łebkach ale najgorsze jest nagminne kłamanie co doprowadza mnie już do szału.
Dołączyłem do projektu ale dopiero na miejscu
Dołączyłem do projektu ale dopiero na miejscu
@Kwagga: Rozwiniesz tę szlachetną myśl? Rozumiem, że mama Cię urodziła dla swojej zachcianki, a co najwazniejsze: Ty teraz z tego powodu cierpisz?
I tak, ja żaluję że się urodziłam. Świat jest obrzydliwy, brutalny i bolesny.
P.S. Nie żebym żałował tych obowiązków - właśnie skończyłem wspólnie z synem robić tort dla córki (mógłbym
@JarosG: pssst, bez dzieci tego nie mozna robić? Bo jak nie można to #!$%@? było wcześniej mówić, bo ja bez przerwy robię takie rzeczy.
Mam dwuletniego synka
Nie powiem bywa ciężko
Ale nigdy nie byłem szczęśliwszy, nie wiem jak mogłem do tej pory funkcjonować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nie żałuję
To ze twoje kolezanki potrafia gadac tylko o pampersach to efekt macierzynstwa w mlodym wieku. Bo o czym maja gadac? Szkole jakas skonczyly? Jakas fajna praca? Jakies hobby? Nie, wpuscily jakiegos typa miedzy nogi i jedyne czyn sie