Aktywne Wpisy
Moonastro +89
Herato +59
W moim mieście średnio raz na 2-3 miesiące jakaś ciężarówka utknie w wiadukcie
Czy kierowcy TIRa naprawdę są tak upośledzeni ze nie mogą sobie kupić jakiś Tom Tom zamiast jeździć na Google Maps i odwalać takie cyrki?
Wydaje mi się ze to nie jest jakiś kosmiczny wydatek dla nich, ewentualnie kierowcy niech napisz tu powod czemu na oszczędzają na nawigacji?
#pracbaza #bekaztransa #kierowcaautobusu #ciezarowki
Czy kierowcy TIRa naprawdę są tak upośledzeni ze nie mogą sobie kupić jakiś Tom Tom zamiast jeździć na Google Maps i odwalać takie cyrki?
Wydaje mi się ze to nie jest jakiś kosmiczny wydatek dla nich, ewentualnie kierowcy niech napisz tu powod czemu na oszczędzają na nawigacji?
#pracbaza #bekaztransa #kierowcaautobusu #ciezarowki
Nie wiem, gdzie ja niby zapisywałem się na ich subskrybcje, bo raczej staram się być dość ostrożny jeśli chodzi o zakładanie kont na serwisach, lub podawanie swojego adresu. Bardziej prawdopodobne wydaje mi się znalezienie gdzieś mojego adresu w sieci i dodanie mnie na spamliste bez mojej wiedzy. Do tego linka z otrzymywania emaili od nich nawet nie wchodzę, myślę, że wystarczy zwyczajne wrzucenie tego adresu do spamu
Poza tymi rzeczami z Rossmanna mam szansę jeszcze wygrać, bon paliwowy na stacje Orlen o wartości 2000zł, bon do H&M o wartości 500zł, nową Skodę, oraz mam do odbioru koszyk ze słodyczami Wedla ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#internet #wiadomosci #email #pocztaelektroniczna