Aktywne Wpisy

Melkovva_ +372
Jestem w kiepskim stanie psychicznym z powodów życiowych ale dodatkowo jak co roku muszę przetrwać bojkoty i internetowe ataki debili i bezmózgów dotyczące Jurka Owsiaka i WOŚP.
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
Szlag mnie trafia bo tak naprawdę wali mnie ta cała otoczka fundacji, wali mnie ile z tego pieniędzy zabrał a nawet jeśli zabrał to nie powiem gdzie to mam bo moje DZIECKO i tysiące innych dzieci ŻYJE dzięki sprzętowi który szpitale mają dzięki NIEMU i dzięki
źródło: temp_file576183710148845188
Pobierz
#6poziomraka
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.
Guess who's back bitches? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Operacja trwałą od 8 do 13. Sporo drugow, spore emocji.

440 km dla niepełnosprawnego Ratownika GOPR
W poniedziałek 09 stycznia 2017 roku Andrzej Sawicki wyrusza w góry,
z zamiarem pokonania trasy zimowej imienia Mieczysława Orłowicza, prowadzącej przez Góry Izerskie, Karkonosze, Rudawy Janowickie, Góry Kamienne, Czarne, Sowie, Stołowe, Orlickie, Bystrzyckie, Masyw Śnieżnika, Góry Złote oraz Góry Opawskie, aż do Prudnika.
Trasa została podzielona na 17 odcinków. Przebieg przejścia można śledzić na naszym Facebooku Fundacji GOPR. Cel przejścia jest charytatywny, gdyż promuje zbiórkę pieniężną, prowadzoną na rzecz znajdującego się w potrzebie Ratownika Grupy Wałbrzysko – Kłodzkiej GOPR.
Zebrane w ramach akcji środki zostaną przeznaczone na podstawowe potrzeby i rehabilitację niepełnosprawnego Józefa – Ratownika GOPR, który niespełna 5 miesięcy temu doznał udaru niedokrwiennego mózgu
Ratownicy pomagają ludziom, pamiętajmy o nich jak oni sami potrzebują pomocy.
#gory #pomagajzwykopem