Wpis z mikrobloga

O ile 2/2 jeszcze dzialalo to 4/4 za cholere nie.
Aplikacja 5.1.4, wyskakuje mi oferta ale gdy klikne kup teraz to w platnosci nie ma kuponu.
Zezwolenie na dostep aplikacji do Telefon akceptowaliscie?
#aliexpress
  • 45
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@Madefeok ale czekaj najpierw na pc zakładaliśmy konto na fake email a potem logowales się nim w apce ? Ja dziś miałem 2 sprawy że bez logowania się wpadły kody i zamówienie
  • Odpowiedz
Prośba by nie zasmiecac tagu #aliexpress -> jeśli macie pytania o typowe problemy/pytania/promocje itp zwiazane z aplikacją mobilną: używajcie tag #aliexpressmobile

Obiecuje, że tuż po 3krolach będzie ciekawe ogloszenie parafialne o dobrej cebuli pod tym tagiem
  • Odpowiedz
@maqs7: byłem dziś u znajomego który ma mi5 i używa apki aliexpress, ale nie wiedział o opcji klonowania aplikacji. Stworzyłem klona (zapomniałem ustawić język na angielski - został Polski) i po utworzeniu konta otrzymał kupon na 2$. Po zmianie języka na ENG i klonie apki, nie udało się otrzymać kuponu 4$. Dodatkowo, po powrocie na język polski - kuponu 2$ także nie udało się otrzymać. Nie wiem jakiej wersji aliexpress
  • Odpowiedz
@MaQFranklin: reasumując - miałem apkę na swoim xiaomi - po przeinstalowaniu dostałem kupon. To samo dzieje się na drugim telefonie. Przy klonowaniu apki nie działa. Czyli zadziałało to tak jak powinno czyli po 1 kuponie na apkę. Potem zapewne zapisują ID urządzenia/IMEI bo zmiana IP nie pomaga.

Także jeśli nie mieliście apki lub nie wpadł wam kupon 2$ to lepiej zmienić jezyk systemu na USA i dostać 4$ ;)
  • Odpowiedz
@MaQFranklin u mnie każde zamówienie na nowej maszynie koplayer, i po instalacji apki domyślnie mam język ang, nie zmieniam bo nie ma po co, i kupon wszedł
A wieczorem później jeszcze ze 4 kupony myślę zrobic
  • Odpowiedz
przed chwilą jeden przez telefon ojca: 2$
jak uzylem kupon na 2$ na koncie tymczasowym to po zaplaceniu dosalem wiadomosc, ze jak zarejestruje konto to dostane kupon 5/50
  • Odpowiedz