Aktywne Wpisy
precz_z_komunia +900
Mam lvl 40+ więc dla większości z Was jestem już staruszkiem. Obserwuję i pasjonuję się polityką od 25 lat. Chciałem Wam opowiedzieć trochę o tych wyborach w których właśnie braliśmy udział, o tym jak się pomyliłem co do młodych i podziękować Wam - stanęliście po stronie Polski, demokracji i Waszej przyszłości. Ale po kolei.
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
Te wybory były najważniejszymi, w mojej opinii, ważniejszymi wyborami niż te z 1989 roku. To były wybory o
mirko_anonim +2
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Różnica wieku 19-33 jest waszym zdaniem ok czy przesada? 14 lat. Wg mnie dużo za dużo. Pytam bo znajomy umawia się z taką młodą siksą i mnie zastanawia co on chce tym osiągnąć. Dorosły chłop który powinien myśleć o założeniu rodziny raczej. I nie, nie jestem zazdrosna bo sama jestem w szczęśliwym związku ale dla mnie to trochę obrzydliwe i sporo stracił tym w moich oczach. Próbuję mu przemówić
Różnica wieku 19-33 jest waszym zdaniem ok czy przesada? 14 lat. Wg mnie dużo za dużo. Pytam bo znajomy umawia się z taką młodą siksą i mnie zastanawia co on chce tym osiągnąć. Dorosły chłop który powinien myśleć o założeniu rodziny raczej. I nie, nie jestem zazdrosna bo sama jestem w szczęśliwym związku ale dla mnie to trochę obrzydliwe i sporo stracił tym w moich oczach. Próbuję mu przemówić
- byli w cholerę pijani;
- Ewka była pokłócona/nieszczęśliwa z chłopakiem, skoro mówiła mu o nim;
- kolega się podobał, więc po pijaku w smuteczku się do niego kleiła;
- okazało się, że kolega gej, nic z tego nie będzie,
- powiedział jej bardziej stanowczo, że nie - mogła mieć większe hurrdurr wiedząc, że wcześniej miał dziewczyne a jej to nie chce;
- biegnedorzekizabijesie.gońmnie.jpg;
- wpadła do wody;
-
404 nie umiem pływać, woda 0 stopni #!$%@? i środek nocy;
- pełna panika, nie udzielenie pomocy, wskoczyła przez niego, alkohol zadziałał i uciekł. Jeden wielki bluescreen przez alko i stres.
Znając kobiety jako jedna z nich wg mnie jest to dość prawdopodobne.
#gownowpis #ewatylman
@hatterka: dziękuję, dokładnie tak to widzę xd
@leech: to się nie wyklucza, a mogła chcieć do niego dzwonić w innej sprawie (np. zerwania) . imo i tak trzeba sprawdzić ich smsy z tego i kilku innych dni, jej i jej faceta.
@hatterka: pass
~25 letnia kobieta w stanie mocnego upojenia alkoholowego i strach wywołany stojącym fiflokiem przez spodnie xD
No tak, według prokuratury ewa wystraszyla się tego ze mu stanął i zaczęła przed nim uciekać xD
mógł jej nawet nie odmawiać, tylko miała ten tryb "goń mnie" i wystarczy
*4 stopni, przy okazji mieć możliwość oberwania kawałkiem wody o temp 0 stopni
Chyba że słona
@Diplo