Wpis z mikrobloga

Czytałam tylko kilka artykułów i zapis procesu, ale wg mnie prawdopodobne jest to, że:
- byli w cholerę pijani;
- Ewka była pokłócona/nieszczęśliwa z chłopakiem, skoro mówiła mu o nim;
- kolega się podobał, więc po pijaku w smuteczku się do niego kleiła;
- okazało się, że kolega gej, nic z tego nie będzie,
- powiedział jej bardziej stanowczo, że nie - mogła mieć większe hurrdurr wiedząc, że wcześniej miał dziewczyne a jej to nie chce;
- biegnedorzekizabijesie.gońmnie.jpg;
- wpadła do wody;
- 404 nie umiem pływać, woda 0 stopni #!$%@? i środek nocy;
- pełna panika, nie udzielenie pomocy, wskoczyła przez niego, alkohol zadziałał i uciekł. Jeden wielki bluescreen przez alko i stres.
Znając kobiety jako jedna z nich wg mnie jest to dość prawdopodobne.

#gownowpis #ewatylman
  • 28
@rybik_spod_wanny: ale miał dziewczyne kiedyś, to jeśli miał to:" czemu nie? no czemu? nie podobam ci sie? " ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@leech: to się nie wyklucza, a mogła chcieć do niego dzwonić w innej sprawie (np. zerwania) . imo i tak trzeba sprawdzić ich smsy z tego i kilku innych dni, jej i jej faceta.
@hatterka: Miał dziewczynę, co nie znaczy, ze pociągała go jak jego heteroseksualnych kolegów. Większość gejów ma w młodości jakieś doświadczenia z kobietami - taka jest norma kulturowa. Gdy w praniu wychodzi, że "to nie to" - zdają sobie sprawę ze swojej prawdziwej orientacji. Adam Z. mówił zresztą, że uprawiając seks z dziewczyną wyobrażał sobie, że to chłopak.
@Fifeq3: gdzie ty o erekcji wyczytałeś/usłyszałeś? Była mowa o pobudzeniu seksualnym, co nie znaczy z automatu erekcję. Zwłaszcza po amfie, bardzo się chce, ale nie staje...