Aktywne Wpisy
Cinoski +14
marian-stefan +458
Czego nie rozumiesz polaczku? Jesteś po prostu spięty, nie to co ci wyluzowani hiszpanie.
#lewandowska #lewandowski #p0lka
#lewandowska #lewandowski #p0lka
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Pojechałem w Tatry na kilka dni, przy okazji z myślą spędzenia sylwestra z ludźmi "gór".
Dotychczas wszystko fajnie, w betlejemce lidzie z różnych stron Polski, ale dziś jest TA noc!
Sylwester. Bydło się pochlalo, #!$%@? się szarpią, wyzywają i kręcą afery takie, ze wszystkim skutecznie obrzydzają czas. Z miła chęcią zaszedłbym na dół, ale nie bardzo jest gdzie sie przekomac.
Główny bohater Krzysio wypowrdolil rabdomowej łasce paczkę fajek w śnieg, ona z kolei jego za frak i na glebę. On sie tłumaczy, ze nie zrozumiały żartu i nie może pojąć dlaczego. One go przepraszają, ze żartu nie zrozumiały i ze ma nie wychodzić, bo ostentacyjnie sie spakował o chciał isc.
Teraz pol betlejemki dywaguje kto jest bardziej winny i jak to wszystko było.
Krzysio jak już został przeproszony za swoją głupotę zaczął płakać i szlochać, ale przedstawienie trwa dalej.
Alkohol jest dla mądrych ludzi.
#tatry #halagasienicowa #zakopane #sylwester #patologiazewsi
Ja #!$%@? co za dialogi tu odchodzą.
Ja myślałem skoczyć na weekend ale jak przypomnę sobie weekendowy wypad w sierpniu,te wszystkie tłumy to...NIE!
Pojadę za dwa tygodnie.
Na spokojnie :)
Ludzie to #!$%@? bydło. Jest alkohol to trzeba pic go aż sie skończy
google też czasami pomaga
@FELIX90:
Jak byłem ostatnio w "Piątce" to rzucił mi się napis że "alkohol pity po 22 będzie konfiskowany".
W sumie jakieś wyjście to jest bo
-policji nie wezwiesz
-ludzi za drzwi też nie wyrzucisz
Jak z tymi tematami jest w Betlejemce?
Jest jakiś regulamin czy tam sami swoi i każdy wie jak się zachować?