Aktywne Wpisy
mirko_anonim +5
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
Wszyscy płaczecie, że kobiety wolą chadów i bad boyów, tymczasem ja jako zupełnie przeciętna, bezdzietna, szczupła i typowa szara myszka szukam spokojnego Mireczka, bez nałogów, który będzie ze mną jeździł w góry, doświadczał nowych rzeczy, będzie wspierał i akceptował w 100%. Zarabiam na siebie, utrzymuję się sama, mam oszczednosci, nie oczekuję, że facet będzie mial mieszkanie (jak będzie miłość to kupimy razem). Jedyne czego chcę w swoim życiu to
vulfpeck +204
Dziękujemy @IrvinTalvanen za pracę nad świetnym narzędziem, jakim są Mirko Listy. Ubolewany, że zostały przełączone w tryb offline.
W związku z tym rozpoczynamy testy nowego sposobu na powiadamianie was o promocjach. Wystarczy, że kliknięcie TAK w znajdujący się na naszej stronie komunikat, dotyczący powiadomień i ustawicie odpowiednie uprawnienia w przeglądarce, a każda nowa promocja pojawi się na waszym telefonie lub komputerze w formie powiadomienia push.
Narzędzie to zostało dzisiaj wdrożone, dlatego mogą pojawić się błędy
#cebulaonline
@IrvinTalvanen Kibicujemy Tobie.
@Dezynwoltura Sprawdź
Ustawiłem, ale trochę się boję, że #inwigilujo ...
Ustawiłem, ale trochę się boję, że #inwigilujo ...
A żeby się dało :P
Specjalnie zrezygnowaliśmy z wymogu instalacji naszych wtyczek. Przy samych uprawnieniach do wyświetlania powiadomień, niewiele możemy zrobić
Komentarz usunięty przez autora
Popracujemy nad rozwiązaniem, wysyłającym powiadomienia pakietami - kilka powiadomień o danej godzinie, razem.
@Qwapi