Bardzo byśmy chcieli poznać Wasze propozycje i oczekiwania co do sprzętów, które zostaną wydane w 2017 roku. Macie może jakieś konkretne propozycje co mamy wydać? Może zestaw gamingowy, nowe słuchawki albo powerbank?
Wypisujcie propozycje, każdą (poważną) z nich weźmiemy pod uwagę.
@Hykker Zestaw do czytania, cos w stylu lampka dajaca wystarczajaco swiatla by czytac i przyczepiana w wygodny sposob. Szukam czegos takiego dla dziewczyny, juz macie na 100% dwoch klientow.
@Hykker: ja bym chcial jakas spojna serie urzadzen z jednej linii, ktore mozna by skompletowac. z eleganckim, niewiesniackim wygladem. myszka, klawiatura, headset, moze cos jeszcze. bo czesto mam tak, ze np z jednej firmy podoba mi sie myszka, ale juz ich klawiatura ma zupelnie inny odpustowy wyglad, albo myszki sa czarne i biale, a klawiatury juz tylko czarne i nie idzie sobie zebrac pasujacej do siebie calosci. ale nie wiem
@Hykker: Taki gramofon - w skromniejszym 'etui' tylko - czyli tańszy i ładniejszy ( ͡º͜ʖ͡º) Wersja LITE czy coś. Drukarkę 3D dla cebuli ( ͡º͜ʖ͡º) 600 zł maks. z silnikami i sterownikiem ( ͡°( ͡°͜ʖ( ͡°͜ʖ͡°)ʖ͡°) ͡°) Ewentualnie pisak 3D
@Hykker: zróbcie Mouse Bangee w jakiejś normalnej cenie. Kawałek plastiku z ciężarkiem w środku najtaniej widzę 69zł. Zwykły estetyczny stożek z takimi dwoma drutami. Trzymanie Xperi X8 na kablu nie jest za bardzo wygodne :D
@MaddoxX1911: Ciężko zdobyć wihajster do tego :/ @wytrzzeszcz: Uuu trudne zadanie :) @yacolek: Masz jakiś z naszych sprzętów? Jak się sprawuje? @Elegant: @Xarazix: @PrawieJakBordo: @stg44: @Alibabaa: @silwek: @frasz: @OKography: Fajne pomysły, takich odpowiedzi właśnie oczekiwaliśmy. Co prawda niektóre z nich są ciężkie do zrealizowania, ale na pewno pojawią się w
@Hykker: dlaczego nie jesteście oficjalnym profilem? Z początku myślałem ze to jakis troll, moim zdaniem jakbyście załatwiali jakaś elektronikę z Chin i sprzedawali po ludzkich cenach (oraz serwisy gwarancyjne oczywiście) to myśle ze większość odpuściłoby zakupy od majfrendow
@stg44: Staramy się już o pozytywną weryfikację konta ( ͡°͜ʖ͡°). A drugie pytanie? Nie wdając się w szczegóły, mamy po prostu inny model biznesowy. BTW, co Twoim zdaniem znaczą "ludzkie ceny"?
Gdzie polecacie szukać dziewczyny: - w wieku 22-30 lat, - wiara bez znaczenia, - bez dzieci, tatuaży, długów, zaburzeń, - lubiącej dzieci i widzącej się roli matki? jakieś pomysły? ( ͡°͜ʖ͡°)
Bardzo byśmy chcieli poznać Wasze propozycje i oczekiwania co do sprzętów, które zostaną wydane w 2017 roku. Macie może jakieś konkretne propozycje co mamy wydać? Może zestaw gamingowy, nowe słuchawki albo powerbank?
Wypisujcie propozycje, każdą (poważną) z nich weźmiemy pod uwagę.
#hykker #biedronka #sprzetkomputerowy #telefony #pytanie
Komentarz usunięty przez moderatora
Szukam czegos takiego dla dziewczyny, juz macie na 100% dwoch klientow.
Drukarkę 3D dla cebuli ( ͡º ͜ʖ͡º) 600 zł maks. z silnikami i sterownikiem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ewentualnie pisak 3D
Komentarz usunięty przez autora
@Hykker: coś dobrego jakościowo, a nie towary z ali z własnym logo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.morele.net/mouse-bungee-zowie-camade-5j-n0241-061-879558/
Plastik + ciężarek + 2 druty = 129zł
@wytrzzeszcz: Uuu trudne zadanie :)
@yacolek: Masz jakiś z naszych sprzętów? Jak się sprawuje?
@Elegant: @Xarazix: @PrawieJakBordo: @stg44: @Alibabaa: @silwek: @frasz: @OKography: Fajne pomysły, takich odpowiedzi właśnie oczekiwaliśmy. Co prawda niektóre z nich są ciężkie do zrealizowania, ale na pewno pojawią się w