Wpis z mikrobloga

Mirki, teraz będzie bardziej na serio.

Bardzo byśmy chcieli poznać Wasze propozycje i oczekiwania co do sprzętów, które zostaną wydane w 2017 roku. Macie może jakieś konkretne propozycje co mamy wydać? Może zestaw gamingowy, nowe słuchawki albo powerbank?

Wypisujcie propozycje, każdą (poważną) z nich weźmiemy pod uwagę.

#hykker #biedronka #sprzetkomputerowy #telefony #pytanie
Hykker - Mirki, teraz będzie bardziej na serio.

Bardzo byśmy chcieli poznać Wasze ...

źródło: comment_o8ypVLoAwhjsHheWtGaduMzTgV8wGa13.jpg

Pobierz
  • 25
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Hykker Zestaw do czytania, cos w stylu lampka dajaca wystarczajaco swiatla by czytac i przyczepiana w wygodny sposob.
Szukam czegos takiego dla dziewczyny, juz macie na 100% dwoch klientow.
  • Odpowiedz
@Hykker: ja bym chcial jakas spojna serie urzadzen z jednej linii, ktore mozna by skompletowac. z eleganckim, niewiesniackim wygladem. myszka, klawiatura, headset, moze cos jeszcze. bo czesto mam tak, ze np z jednej firmy podoba mi sie myszka, ale juz ich klawiatura ma zupelnie inny odpustowy wyglad, albo myszki sa czarne i biale, a klawiatury juz tylko czarne i nie idzie sobie zebrac pasujacej do siebie calosci. ale nie wiem
  • Odpowiedz
@Hykker: Taki gramofon - w skromniejszym 'etui' tylko - czyli tańszy i ładniejszy ( ͡º ͜ʖ͡º) Wersja LITE czy coś.
Drukarkę 3D dla cebuli ( ͡º ͜ʖ͡º) 600 zł maks. z silnikami i sterownikiem ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
Ewentualnie pisak 3D
  • Odpowiedz
@Hykker: dlaczego nie jesteście oficjalnym profilem? Z początku myślałem ze to jakis troll, moim zdaniem jakbyście załatwiali jakaś elektronikę z Chin i sprzedawali po ludzkich cenach (oraz serwisy gwarancyjne oczywiście) to myśle ze większość odpuściłoby zakupy od majfrendow
  • Odpowiedz
@stg44: Staramy się już o pozytywną weryfikację konta ( ͡° ͜ʖ ͡°). A drugie pytanie? Nie wdając się w szczegóły, mamy po prostu inny model biznesowy. BTW, co Twoim zdaniem znaczą "ludzkie ceny"?
  • Odpowiedz