Aktywne Wpisy
TeselACC +564
Dopiero dzisiaj dowiedziałem się że #pdk nie znaczy padaka tylko pozdro dla kumatych. Używałem tego źle przez lata. Wychodzi na to że ewidentnie nie jestem kumaty. Ale za to wiele wiadomości nagle nabralo sensu
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
#pdk #wstydliwewyznania #lepiejpoznonizwcale
harold97 +629
A pamiętacie laskę z Poznania co zabiło się o nią dwóch typów ?
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Ile dostała na ,,psychologa" 100k xd
Kraj spermiarzy i cucków, pewnie nie jeden wpłacający marzył nocami jak ją ratuje z opresji a ta daje mu w nagrodę.
Tak to nie, nie nie pogardzam kołchoźnikami ale jak przychodzi co do czego to prawda wychodzi na jaw o normictwie
#blackpill #pieklomezczyzn #logikarozowychpaskow #logikarozowychpaskow #redpill
Nowa podstawa programowa została zaprojektowana tak, żeby nie przeciążać umysłu dziecka nadmiernymi informacjami. Do tego teoria o ewolucji jest tylko teorią, a nie faktem. Przeciwnicy polityczni PiSu uważają, że wyewoluowali od małp i chyba mają rację. ( ͡° ͜ʖ ͡°). Molekularne, pośrednie i bezpośrednie dowody na ewolucję tak naprawdę niczego nie wyjaśniają i są niewystarczające. Ludzie, którzy uważają się za mądrych, przedstawiają teorię ewolucji jako fakt i mieszają do tego genetykę. Po drugie- najważniejsze- nikt nikomu nie będzie zabraniał uczyć sie o ewolucji. Człowiek ma wolną wolę, a cenzury żadnej nie będzie. Błędem systemu oświaty jest zmuszanie dzieci do wkuwania obciążających umysł informacji. Dziecko ma własny umysł- samo zastanowi się nad różnorodnością biologiczną i oceni prawdziwość teorii ewolucji, której nikt tak do końca nie zbadał.
PAN, jako twór polityczny, nie będzie brany na poważnie przez poważnych ludzi.
#polityka #biologia #ewolucja #polska #4konserwy
@PorozmawiajmyOPolsce: to może niech państwo ich nie zabiera obywatelom, co?
Masz chyba na myśli siebie.
To co piszesz wygląda na teksty kopiowane z partyjnego briefu.
Nie potrafisz się merytorycznie odnieść do argumentów, więc klepiesz dalej te dyrdymaly. Smutne.
Nie szkoda ci życia ma bycie trollem?
Które zupełnie przypadkiem wyglądają jak partyjne briefy.
Tak, tak.
Jasne.
Jasne.
@GordonLameman: czyli był na szkoleniu i ma dobrą pamięć ;-)
mimo dobrej pamięci nie przypominam sobie żadnego szkolenia. Skorom z taką zaciekłaoscią bronicie ewolucji, to chyba znaczy, ze waszymi przodkami rzeczywiście były małpy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Chcecie dyskutować o genetyce? Żaden problem. Skoro ewolucja istnieje, to dlaczego rozkład alleli w populacjach jest zgodny z równowagą Hardy'ego-Weinberga? Proste pytanie.
@PorozmawiajmyOPolsce: wypowiadasz się o teorii ewolucji, a nie potrafisz za bardzo zdania po polsku napisać.
Haha
Już to pytanie tutaj padało, w tym samym kontekście.
Nawet nie rozumiesz co wklejasz.
Dlaczego nie odniesiesz się do poszczególnych dowodów naukowo? Czemu zastępujesz wiedzę wiarą?
@PorozmawiajmyOPolsce: Skrytykowanie beznadziejnego programu nauczania nie jest angażowaniem się w politykę. Czy ganisz księży za "mieszanie się" w politykę poprzez wyrażanie ich zdania o aborcji?
@PorozmawiajmyOPolsce: Twoimi tez, nie bój się. Nie istnieje żadna alternatywna wobec ewolucji teoria, mająca choć pozór naukowości czy prawdopodobieństwa.
@PorozmawiajmyOPolsce:
Dobre pytanie. Przypomniało mi się, co wczoraj ci napisałem:
O co Ci dokładnie chodzi?