Aktywne Wpisy
psycha +51
Jaka wojna? Jaki covid? Dalej, chodź, Niekryty Krytyk nagrał nowy odcinek o Trudnych Sprawach. Haha, jakie zabawne, zara nie wytrzymię!
dziobnij2 +6
Czy tylko mnie brzydzą młode kobiety i młode julki? Serio bardziej mi się podobają kobiety 40+ niż te młodsze, rozwrzeszczane gówniary.
#przegryw
#przegryw
Czy pozycjonowanie jest konieczne? Myślę raczej, że wystarczy polecanie znajomym i fanpage na Facebooku z linkiem. Z tego co widziałem to kosztowny interes (w porównaniu do samego hostingu za parę zł/msc), według mnie trochę overkill.
Dodatkowo jeśli do strony później trzeba by dorzucać jakieś zdjęcia, to lepiej jest to po prostu robić "ręcznie" od strony kodu i wrzucać pliki na serwer? Czy robić jakiś system podobny do bloga (konto, dodawanie treści itp z czym już byłoby więcej roboty albo musiałbym wykorzystać jakieś płatne platformy)?
#webdev #naukaprogramowania
Jeżeli zdjęcia mają być wrzucane regularnie to jednak CMS będzie lepszym rozwiązaniem. Ale nie trzeba bawić się w żadne płatne platformy, ja bym postawił Wordpressa (którego kocham miłością prawdziwą). A darmowych szablonów cieszących oko jest pełno.
Strone zrob na wordpressie