Wpis z mikrobloga

@comer123: dwie ostatnie lary całkiem fajne - da się wkręcić w te gry. dla bezpieczeństwa, żeby nie kusiło graniem w sylwestra w tomb raidera to przeszedłem jakiś miesiąc temu i spokój.
  • Odpowiedz
@comer123: @Katydid: @fuser: 27 lat to chyba taki #!$%@? wiek. Niby człowiek skończył studia/szkołę już jakiś czas temu, zaczął normalną robotę, też już jakiś czas temu ale w głowie dalej jedno wielkie xD najczęściej i dalej to poszukiwanie samego siebie - co zrobić ze sobą w życiu, w co zainwestować i gdzie? #!$%@? wie. No i ten zwrot do nostalicznych wspomnień - stare Tomb Raidery, Half
  • Odpowiedz
@Tosca303: aktualnie czuję w głowie większe xD niż jak miałam 24-25 lat i byłam mega ogarnięta i dorosła, miałam normalną pracę i silny punkt widzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Katydid: ale co, posypało się po drodze? Stabilizacja się straciła? Pytam w sensie czy na przykład rzuciłaś korpo w #!$%@? i podróżujesz po świecie albo założyłaś DG i jesteś freelancerem, wszystko fajnie tylko ciężko siebie samego wziąć w ryzy. Tak pytam, bo sam o tym myślę xD
  • Odpowiedz
@Tosca303: rzuciłam prace, ale z powodu sytuacji w pracy a nie ambicji. Przeleżałam tydzień w łożku i wyszłam z wielkim planem. Mam już działalność od jakiegoś czasu wiec to nie była taka wielka decyzja dla mnie zeby robić coś na swój rachunek, ale fakt ze idzie jak krew z nosa... polecam ;) a tak szczerze - nawet mimo faktu ze niewiele sie dzieje póki co to i tak ma to
  • Odpowiedz
@Katydid: szanuję, też dojrzewam do tej decyzji aczkolwiek nauczony doświadczeniem na razie odbębniam miesiące w dość znanym korpo, "żeby były te 2 lata do CV jakby co" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@comer123: ostatnio przeszedłem Tomb Raidera tego z 2013 i muszę stwierdzić, że świetnie się grało, więc może Rise of the Tomb Raider to nie taki zły pomysł ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz