Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Ja piszę do tego wpisu sprzed kilku dni Anonimowego Mirka któryego teraz nie mogę odnaleźć

Po pierwsze nie generalizuj. Po drugie na cholerę ci ta 9/10? Uroda to najnierozsądniejsze kryterium doboru. Z każdym dniem, z każdą minutą ona się starzeje. Teraz ma 23 lata i fajnie, ale za 5 lat będzie miała 28. I c---i jej rozciągniesz, i piczka będzie już inna, a wogóle to po 5 latach przejje ci się. Teraz i owszem możesz i po 3 razy na noc ją dopieszczać, ale za 5 lat będziesz musiał się namawiać. Po dziecku jeśli będzie - od razu spadnie w skali. Jak nie potną jej cesarką brzucha (blizna) to jej piczka przy porodzie popęka. Już nie będzie wyglądać jak zwinięty pączek róży, tylko w najlepszym wypadku znać będzie robotę chirurga, w najgorszym już na zawsze rozlazła czarna dziura. Teraz jest ciaśniutko i błogo, a po dziecku będziesz się czuł jak Wacek w wiadrze - do każdej ścianki będzie daleko. Wogóle po dziecku to cycków nie poznasz. Na początku i owszem - będą nalepsze na świecie ale obolałe, więc ci dotknąć nie da a po karmieniu natury nie oszukasz, będą smętnie wisieć jak balon na 4 dzień po napompowaniu. Panie, za 10 lat będzie miała 33 lata. Zmarszczki już wymacasz. Jeżeli już teraz średnio się z nią dogadujesz, macie różne temperamenty i charaktery, a tylko rżniecie się jak króliczki - to ją zostaw bo ją poranisz.

Dam ci radę jak szukać. Jak masz dobrego kumpla to wypisz wszystko to co czyni go zajebistym kumplem. I na randkach patrz w tą checklistę a nie dekolt.

Mówię ci to ja: 12 lat po małżeństwie. Gisele to z niej nie była, ale najlepsza kumpela na świecie. I teraz też po dwójce dzieci jak Gisele nie wygląda, ale uwierz. Ani mi w głowie nawet obejrzawszy się za jakąś laską na ulicy bym miał skoczyć w bok, bo takiej jak moja żona nie ma. I choć czasem muszę popościć by mieć potencjał w nią skoczyć, to potrafi dać wycisk.

Do moda: a nie myśleliście by móc jakoś na waszej stronie odnajdywać posty? Na mikroblogu słabo się szuka, bo aktywne łamią kolejkę... jakąś chronolohiczną listę zróbcie

#s--s #zwiazki #rozowepaski #malzenstwo

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania: to dość obrzydliwe co piszesz. Kobieta nawet po 50tce wygląda jeszcze super i atrakcyjnie - o ile jest dla mężczyzny atrakcyjna. Twoja najwyraźniej nie jest, skoro nie jest dla ciebie 10/10. Smutne, ciekawe czy twoja żona wie, że nie jest dla ciebie piękna i najbardziej atrakcyjna.
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Ty to potrafisz zniechecic kobiete do macierzynstwa...
A juz tak calkiem serio, troche smutno, ze twoja kobieta nigdy nie byla dla ciebie najpiekniejsza na swiecie a teraz po dzieciach to juz wogole armagedon. Ja nie wiem, faceci tak przezywaja ten porod i to jak sie kobieta po nim zmienia a wszystkie moje dzieciate znajome wygladaja rownie pieknie, nie skarza sie na obwisle c---i czy luzna pochwe. A jak to
  • Odpowiedz
OP: @polska2015: Nie mamy z żoną od początku tego problemu. Ani ja Adonisem nie byłem za młodu, ani ona Rusałką. Ale byliśmy najlepszymi kumplami. I teraz nie ma potrzeby, bo kogóż bym miał oszukać, zapewniać jej że jest najpiękniejsza na świecie. Daj mi zdjęcie Miss Universe 2016 to ci pokażę 30 kobiet od niej ładniejszych. I ona to wie, ale też wie, że nie mam bliższej nad nią osoby i to co mnie trzyma kolejny rok przy niej to nie obwisły cycek czy brzuch w bliznach, ale to że jest najwspanialszą kobietą ever.
@pannazuzanna:

Ty to potrafisz zniechecic kobiete do macierzynstwa...

zapewniam cię że macierzyństwo dla kobiety jest bardziej cenne niż jędrny c-c /
  • Odpowiedz
OP: @polska2015: Nie mamy z żoną od początku tego problemu. Ani ja Adonisem nie byłem za młodu, ani ona Rusałką. Ale byliśmy najlepszymi kumplami. I teraz nie ma potrzeby, bo kogóż bym miał oszukać, zapewniać jej że jest najpiękniejsza na świecie. Daj mi zdjęcie Miss Universe 2016 to ci pokażę 30 kobiet od niej ładniejszych. I ona to wie, ale też wie, że nie mam bliższej nad nią osoby i to co mnie trzyma kolejny rok przy niej to nie obwisły cycek czy brzuch w bliznach, ale to że jest najwspanialszą kobietą ever.
@pannazuzanna:

• Odpowiedz
@pannazuzanna:

• Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Napisalam 20-25 lat bo tyle maja obecnie :p Rodzily wlasnie w przedziale 18-21 lat :) Prawda, ze macieezynstwo jest cenniejsze niz jendrny c-c ale jezeli mozna to kobieta wybierze jedno i drugie. Dlatego np rezygnuje z karmienia piersia, chociaz wiadomo, ze sama ciaza juz ma wplyw na p----i to jednak chyba nie az tak destruktywne co karmienie. Co do pochwy to jestem tylko teoretykiem lecz podobno pochwa potrafi wrocic
  • Odpowiedz
Op: @pannazuzanna:

Napisalam 20-25 lat bo tyle maja obecnie :p Rodzily wlasnie w przedziale 18-21 lat :) Prawda, ze macieezynstwo jest cenniejsze niz jendrny c-c ale jezeli mozna to kobieta wybierze jedno i drugie. Dlatego np rezygnuje z karmienia piersia, chociaz wiadomo, ze sama ciaza juz ma wplyw na p----i to jednak chyba nie az tak destruktywne co karmienie. Co do pochwy to jestem tylko teoretykiem lecz podobno pochwa potrafi wrocic po porodzie do normalnosci pod warunkiem, ze lekarz nie rozetnie kobiecie krocze, a to niestety ciagle jest norma w polskich szpitalach.

Mówię o sowjej żonie. Pobraliśmy się po studiach. Pochwa do ciąży jest super pod względem odczuć. Jeżeli planujesz więcej niż jedno dziecko - to nie będziesz ściskać się po ciąży gorsetem. Jak to ci powiedzieć: po porodzie kobieta ma szerszą miednicę. Zmienia się geometria :p Po polsku: przed jest kreseczka, po już skóra inaczej ciągnie i fałdki dziury nie zakrywają. No i jest luźniej znacząco. Trochę trzeba bardziej szorować by poczuć ściankę. Ale nie ma to większego znaczenia, takie życie. A jak u ciebie w młodym wieku i nie planują więcej ciaż, to możliwe że nogi się blizej siebie zejdą i będzie jak
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: Wiem, ze pieszesz o zonie ale w swoim poscie straszyles chlopakow, ze ich kobieta po ciazy stanie sie brzydkim flaczkiem, no serio tak to zabrzmialo a prawda jest taka, ze wcale nie musi. Wiadomo, ze cialo sie troche zmienia ale ono zmienia sie na swoj sposob przez caly czas. Porod to nie jest cos co nieodwracalnie oszpeca kobiete, gdzie s--s to juz tylko po ciemku a i tak trzeba
  • Odpowiedz