Aktywne Wpisy
cyganztorunia +85
#p0lka #logikarozowychpaskow #przypadkowymurzyn #zwiazki #migranci
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
I kolejna namierzona na Instagram. Poznała negroida, zapylił ją, porodziła mu córeczkę. Pani publicznie tym się dzieli. I tak tracicie kolejną dziewczynę, partnerkę, żonę bo głosujecie na tych co ich tu osiedlają. Migranci to sami faceci, płodni i piękni, dorodni. Co do baby to ajfon jest, oczywiście choć mieszkanie na poziom "flagowca" nie wygląda. Mokebe jeszcze
stefan_pmp +590
Kiedy byłem młody, naprawiałem komputery rodziców. Teraz gdy jestem starszy, naprawiam komputery dla mojego syna i jego przyjaciół. Czy jesteśmy jedynym pokoleniem, które wie, jak działają komputery?
#pytaniedoeksperta
#pytaniedoeksperta
Ja piszę do tego wpisu sprzed kilku dni Anonimowego Mirka któryego teraz nie mogę odnaleźć
Po pierwsze nie generalizuj. Po drugie na cholerę ci ta 9/10? Uroda to najnierozsądniejsze kryterium doboru. Z każdym dniem, z każdą minutą ona się starzeje. Teraz ma 23 lata i fajnie, ale za 5 lat będzie miała 28. I c---i jej rozciągniesz, i piczka będzie już inna, a wogóle to po 5 latach przejje ci się. Teraz i owszem możesz i po 3 razy na noc ją dopieszczać, ale za 5 lat będziesz musiał się namawiać. Po dziecku jeśli będzie - od razu spadnie w skali. Jak nie potną jej cesarką brzucha (blizna) to jej piczka przy porodzie popęka. Już nie będzie wyglądać jak zwinięty pączek róży, tylko w najlepszym wypadku znać będzie robotę chirurga, w najgorszym już na zawsze rozlazła czarna dziura. Teraz jest ciaśniutko i błogo, a po dziecku będziesz się czuł jak Wacek w wiadrze - do każdej ścianki będzie daleko. Wogóle po dziecku to cycków nie poznasz. Na początku i owszem - będą nalepsze na świecie ale obolałe, więc ci dotknąć nie da a po karmieniu natury nie oszukasz, będą smętnie wisieć jak balon na 4 dzień po napompowaniu. Panie, za 10 lat będzie miała 33 lata. Zmarszczki już wymacasz. Jeżeli już teraz średnio się z nią dogadujesz, macie różne temperamenty i charaktery, a tylko rżniecie się jak króliczki - to ją zostaw bo ją poranisz.
Dam ci radę jak szukać. Jak masz dobrego kumpla to wypisz wszystko to co czyni go zajebistym kumplem. I na randkach patrz w tą checklistę a nie dekolt.
Mówię ci to ja: 12 lat po małżeństwie. Gisele to z niej nie była, ale najlepsza kumpela na świecie. I teraz też po dwójce dzieci jak Gisele nie wygląda, ale uwierz. Ani mi w głowie nawet obejrzawszy się za jakąś laską na ulicy bym miał skoczyć w bok, bo takiej jak moja żona nie ma. I choć czasem muszę popościć by mieć potencjał w nią skoczyć, to potrafi dać wycisk.
Do moda: a nie myśleliście by móc jakoś na waszej stronie odnajdywać posty? Na mikroblogu słabo się szuka, bo aktywne łamią kolejkę... jakąś chronolohiczną listę zróbcie
#s--s #zwiazki #rozowepaski #malzenstwo
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
A juz tak calkiem serio, troche smutno, ze twoja kobieta nigdy nie byla dla ciebie najpiekniejsza na swiecie a teraz po dzieciach to juz wogole armagedon. Ja nie wiem, faceci tak przezywaja ten porod i to jak sie kobieta po nim zmienia a wszystkie moje dzieciate znajome wygladaja rownie pieknie, nie skarza sie na obwisle c---i czy luzna pochwe. A jak to
@pannazuzanna:
zapewniam cię że macierzyństwo dla kobiety jest bardziej cenne niż jędrny c-c /
@pannazuzanna:
@pannazuzanna:
Mówię o sowjej żonie. Pobraliśmy się po studiach. Pochwa do ciąży jest super pod względem odczuć. Jeżeli planujesz więcej niż jedno dziecko - to nie będziesz ściskać się po ciąży gorsetem. Jak to ci powiedzieć: po porodzie kobieta ma szerszą miednicę. Zmienia się geometria :p Po polsku: przed jest kreseczka, po już skóra inaczej ciągnie i fałdki dziury nie zakrywają. No i jest luźniej znacząco. Trochę trzeba bardziej szorować by poczuć ściankę. Ale nie ma to większego znaczenia, takie życie. A jak u ciebie w młodym wieku i nie planują więcej ciaż, to możliwe że nogi się blizej siebie zejdą i będzie jak