Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +816
Wygląda na to, że „Mieszkanie na Start” aka Kredyt 0% jednak wejdzie, choć nikt tego programu nie chce, nie potrzebuje, a skutki jego wprowadzenia są doskonale znane.
Nie ma pieniędzy m.in. na:
- elektrownię atomową (na którą pieniądze się znajdują w państwach o gospodarce wielkości jednego polskiego województwa)
- kwotę wolną 60 tys.
- podniesienie 2 progu podatkowego (tak, aby PIT 41% (podatek + składka) płacili ludzie o rzeczywiście wysokich zarobkach, a
Nie ma pieniędzy m.in. na:
- elektrownię atomową (na którą pieniądze się znajdują w państwach o gospodarce wielkości jednego polskiego województwa)
- kwotę wolną 60 tys.
- podniesienie 2 progu podatkowego (tak, aby PIT 41% (podatek + składka) płacili ludzie o rzeczywiście wysokich zarobkach, a
SmugglerFan +9
Ehh, chłop myślał, że może coś z tego będzie, bo po godzinie w kawiarni już pytała czy może przejdziemy się jeszcze gdzieś na winko, pytała o moje FB, pytała o której kończę pracę żeby wyjść gdzieś w tym tygodniu. Myślałem, że mnie polubiła. Lol, beka, iksde.
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
Zastanawianm sie, co maja w glowach ludzie, ktorzy zdradzaja swoich partnerow.
Bylem w roznych zwiazkach, z czego dwa zakonczyly sie zdrada. Byly to dziewczyny w wieku 23, 25 lat, studentka i absolwentka powaznych uczelni i kierunkow. Fajne, usmiechniete, inteligentne, a nawet troche religijne.
Ale znam tez przypadki znajomych, gdzie naprawde fajni ludzie zdradzaja. Nie zadne karyny i patologia.
Pytanie do zdradzajacych, zdradzonych. Jak to sie stalo? Co wami kierowalo? Co mowila osoba, która Was zdradzila?
Przeciez osoba z ktora jesteście ma byc najwazniejsza osoba w Waszym zyciu, jak mozna jej wykrecic taki numer? Nie uklada sie to odejsc, ale zdrada?
Nigdy, bedac w zwiazku, nawet przez mysl mi nie przeszla taka akcja. Jak mi nie pasowala dziewczyn to sie rozstawalem i tyle.
Nie jestem idealny, nieraz cos #!$%@?, laski przeze mnie plakaly. No, ale zdrada?
Co z Wami #rozowepaski i #niebieskiepaski?
#zwiazki
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: ludolfina98
Ja nie zdradzam. Nie interesują mnie inne kobiety poza moją lubą.
Oraz miałem lubą parę miesięcy temu.
przez to mam cholerny problem z zazdroscia teraz i mam alergie na wiekszosc rozowych w otoczeniu niebieskiego
P. - dzieki ch*ju ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Fajnie tak okazywać codziennie, że się Ciebie i tylko Ciebie kocha. (。◕‿‿◕。)
Historia z perspektywy osoby trzeciej.
Poznałem dziewczynę, która była w związku, mieszkała ze swoim chłopakiem, on był w to bardzo zaangażowany, jednak według różowego paska "nie układało im się". Po kilkunastu spotkaniach ze mną ona z nim zerwała, jednak z braku innych możliwości nadal z nim mieszkała, a on o mnie nie wiedział absolutnie nic. Czasami przyjeżdżała do mnie na noc, on do niej wydzwaniał po kilkanaście razy, ona wymyślała,
Zaakceptował: ludolfina98