Aktywne Wpisy
Wurzel +20
#zwiazki Krótko i na temat - dziewczyna parę dni przed #walentynki twierdziła, że jest bardzo zajęta pracą (zdalna). Wcześniej, stopniowo co raz mniej pisaliśmy ze sobą (bo ma dużo pracy). Wstępnie ustaliliśmy, że się widzimy dzisiaj.
Wczoraj prawie zero interakcji. Przed 23 pyta się, czy się zobaczymy dzisiaj o 9, bo znajdzie dla mnie czas. Odpowiedziałem, że nie planuje spotkań rano, tak późno wieczorem i że ma szanować mój czas, tak jak
Wczoraj prawie zero interakcji. Przed 23 pyta się, czy się zobaczymy dzisiaj o 9, bo znajdzie dla mnie czas. Odpowiedziałem, że nie planuje spotkań rano, tak późno wieczorem i że ma szanować mój czas, tak jak
teperkov +263
Tak się chciałem pochwalić : od przyszłego tygodnia będę człowiekiem bez komornika :D z w pełni operacyjnym kontem, będę mógł pracować na normalna umowę o pracę bez żadnych #!$%@? kombinacji etc :D wychodze na prostą!
Jestem grubasem i #przegryw. Nie mogę się oprzeć batonikom, hamburgerom itp. Jem to codziennie i nie smakują mi sałatki.
Mam 175 wzrostu i waze 128kg. Ludzie patrza na mnie z obrzydzeniem. Jak przestac? Z dziewczynami wiadomo jak jest. Kasy nie mam. Mieszkam z rodzicami i dziadkami i do tego tylko ja jestem spasiony. Mam 27lat, pracuje w magazynie. Jak zctego wyjsc mirki?
#dieta #mirkokoksy #jedzenie
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( http://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
...z karłowatością nie zrobisz nic :DDDDD
Zaakceptował: Asterling
@AnonimoweMirkoWyznania: Przestań wydawać na gównożarcie, to się kasa znajdzie.
Musisz radykalnie zmienić styl życia, przy takiej otyłości diecie niedługo będą cie łapać różne choroby, nawet i nowotwór, a wtedy już będzie za pozno.
Zacznij trenować, nawet nie musisz zapisywać się na siłownię, i tak spory ciężar masz już na sobie, do tego co jesz zacznij dodawać warzywa, dużo warzyw, zacznij powoli wykluczyć z diety niezdrowe
działaj na 2 fronty:
1.nie jedz syfu (odstaw fast food i słodycze , lub na początku ogranicz i stopniowo ograniczaj więcej ) spróbuj się zapchany np jabłkami lub czymś podobnym może sok z sokowirówki jabłko marchew burak cytryna
2.ruszaj się - zacznij od spaceru , potem szybszy spacer , następnie wspinaczka po schodach góra dół kilka razy aż dojdziesz do ćwiczeń cięższych,
Wiedzę czerp z kanałów na YT, Jacek Bilczyński, BigMajk na KFD, Pomocny, Szmexy, Warszawski Koks, Karol Da Costa.
Ja mam 22l, 179cm, 102kg i 22cm (no dobra, żart (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) ) i też planuje
Ogarnij się #!$%@?, poważnie.