Aktywne Wpisy
powodzenia +83
byłem w Auchanie 10 minut przed zamknięciem w sobotę, poszedłem do lodówki z produktami bliskimi terminu ważności (zwykle jest to mięso, sery itp), są przecenione o jakieś 10% xD i akurat podszedł pracownik i zaczął je przerzucać do wózka ze zdjęcia. niesprzedanych produktów było naprawdę dużo. wdałem się z nim w krótką rozmowę i dowiedziałem się, że:
- kiedyś przecena na takie produkty była 40-50% i wówczas sprzedawało się praktycznie wszystko
- teraz przecena to jakieś 10% i bardzo duzo się nie sprzedaje
- zawartość tego koszyka, do którego przerzucał towary, idzie do utylizacji
- pracownicy nie mogą brać takich towarów dla siebie, Auchan woli płacić za utylizację najwyraźniej xD
- kiedyś przecena na takie produkty była 40-50% i wówczas sprzedawało się praktycznie wszystko
- teraz przecena to jakieś 10% i bardzo duzo się nie sprzedaje
- zawartość tego koszyka, do którego przerzucał towary, idzie do utylizacji
- pracownicy nie mogą brać takich towarów dla siebie, Auchan woli płacić za utylizację najwyraźniej xD
#p0lka co sądzicie o pseudo karierze tych laleczek? Typical industry plants
Zacznę od siebie:
- "szlachta nie pracuje" etc.;
- słowo "cipeusz" w opisie;
- zdjęcie z guwniakiem;
- gównoszkoła;
- ulubiony utwór: Taco Hemingway;
- błędy ortograficzne;
- karynowy i/lub księżniczkowy opis;
- zdjęcia z gachem;
- opis sugerujący problemy z psychiką typu borderline.
Dodatkowo znaki ostrzegawcze, które nie muszą od razu powodować przesunięcia w lewo, ale sugerują ostrożność:
- zdjęcia z psimi uszami i różnymi gównianymi filtrami;
- 420 w opisie;
- nadmierna ilość emoji w opisie;
- podpięty instagram z ogromną liczbą followersów, typu 1k czy nawet kilka tys. (w rozmowie zwykle okazuje się, że to dno);
- Erasmus na południu Europy xD;
- zdjęcia w błocie z Woodstocku.
Pewnie mógłbym przywołać dużo więcej przykładów, ale czekam na wasze (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
#tinder #badoo #sympatia #podrywajzwykopem
@jathek: zwróć uwagę, że nie wymieniłem samego Woodstocku/festiwali, tylko określony typ zdjęć (w błocie). Zresztą dodałem to na samym końcu listy jako najmniej istotne.
Komentarz usunięty przez autora
- kuc/ spodnie moro/ fedora/ arafatka
- zdjęcie klaty w lustrze (w nie-lustrze też)
- zainteresowania typu: siłownia, fc barcelona/real madryt/lech poznań/whatever, calvin klein/dolce gabbana/gucci/armani, clubbing
- błędy ortograficzne
- full capy
- jakiekolwiek oznaki korwinizmu, wolnorynkowizmu czy innego prawactwa, o i religijności
@szemy: nie wiem jak, czasem w opisie się coś pojawiało - zauważ, że mówię o badoo, a miałam tam
Z doświadczenia Tindera np. wiem, że 3/4 kobiet jest otwartych, wesołych, uśmiechniętych, spontanicznych, ma mnóstwo pasji, ćwiczy na siłowni, uprawia sporty, studiuje i nigdy się nie nudzi. Rzeczywistość? Gorzej niż stuleje z wykopu w większości przypadków. Spontanicznie to chyba seriale oglądają leżąc w łóżku cały dzień.
Dlatego bardzo fajnie jest jak najszybciej przejść na rozmowy przez telefon, messengera, skype, cokolwiek. A jak będzie spoko to się spotkać na
A no tak, już wszystko jasne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wanderlust00: mój poprzedni niebieski był z tindera (zerwanie po roku przez jego nałogi, które ukrywał), ogólnie poznałam może 10 wartych poznania osób, a bardzo wybrednie przesuwałam w prawo.
Też jestem zwolennikiem rozmowy na żywo. Jak to wygląda z Twojej perspektywy