Aktywne Wpisy

dbijou +4104
Bążur Mirko! ʕ•ᴥ•ʔ
Chłop się żeni - zatem z tej okazji robimy #rozdajo !
Do wygrania pierścionek w kwocie do 3000zł #inflacja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 1.5-2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º))
Chłop się żeni - zatem z tej okazji robimy #rozdajo !
Do wygrania pierścionek w kwocie do 3000zł #inflacja (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Pierścionek złoty próby 585 (do wyboru kolor kruszcu różowe, żółte i białe ) w okolicy 1.5-2g
Wzory przedstawimy w pw (właściwie nie ma rzeczy której nie damy rady zrobić ( ͡º ͜ʖ͡º))
pieknylowca +370
XD a potem jesteś z taką w związku i ona wszystko konsultuje ze swoimi pie*dolnietymi kolezaneczkami. Słowo daję, takim jak proszą o 100zl to się daje 99,97 żeby resztę dołożyły koleżanki które zawsze muszą dorzucić do wszystkiego 3grosze. #rozowepaski #zwiazki #p0lka

Od kiedy pamiętam, zawsze coś tam sobie dłubałem przy stronach internetowych, grafice itp. Znam trochę PHP, CSS i HTML, od jakiegoś czasu bawię się też Wordpressem i raz na jakiś czas zrobię jakieś zlecenie - raczej proste, szablonowe rzeczy - strony firmowe, strony wizytówki, raz na jakiś czas z jakimś niestandardowym dodatkiem.
W dłuższej perspektywie czasu chciałbym zająć się tym na poważnie - zawsze sprawiało mi to frajdę. Szczytem marzeń jest praca zdalna, dla kogoś bądź na własną rękę na fajnych warunkach, a moje pytanie jest takie:
W którą stronę iść? PHP - Zend, Symfony, czy bardziej np. front-end, sam JavaScript, czy w ogóle WordPress?
Pytam Was, którzy siedzicie w temacie dużo głębiej, co jest najbardziej przyszłościowe, przy czym są duże szanse na spokojne pracowanie sobie z domu/poszerzenie portfela klientów, czy może warto uczyć się wszystkiego po trochu i być bardziej wszechstronnym.
Nie spieszy mi się, dobre źródło dochodu mam, ale się chyba wypalam w danej branży i chciałbym wrócić do korzeni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pytanie #programowanie
W dzisiejszych czasach wiele rzeczy można robić zdalnie