Wpis z mikrobloga

@szanujluckylukea: 5 posilkow co 3 godziny nazywasz intermittent fasting? Chyba tylko wtedy, jak nie jesz co 2 dzien. Jedz jak czlowiek 1-1.5k kcal na posilek, a nie 5 razy dziennie po 400-500kcal ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@szanujluckylukea: osobiście wolę carb targeting czyli ww okolotreningowo :) dla mnie super rozwiazanie, szejk z bananów przed treningiem, po jakieś kasze czy ziemniaki i waga rosla bez zalewania ale jak już trzeba zjeść więcej ww to chyba lepiej ten back loading
  • Odpowiedz
@Larkin21 W tej chwili mam śniadanie mięso+orzechy już od dawna, kolejne 4 posiłki same węgle. Ogólne to nic nie ćwiczę z zasady a ludzie myślą, że ćwiczę po figurze, więc jest ok. Po wprowadzeniu tego śniadania wyraźnie zszedł tłuszcz i bardziej podkreśliło figurę V. Ten drugi ketoposiłek to planuje dlatego że mam już dość zapychania się węglami a nie jestem zwolennikiem całkowitego keto z długofalowych powodów zdrowotnych, które wychodzą po kilku
  • Odpowiedz
@szanujluckylukea:

Ten drugi ketoposiłek to planuje dlatego że mam już dość zapychania się węglami a nie jestem zwolennikiem całkowitego keto z długofalowych powodów zdrowotnych, które wychodzą po kilku dobrych latach.

Tzn co wychodzi po długich latach?
  • Odpowiedz