Raffael Raffael 21.12.2016, 20:40:19 via Android 3 Mniej niż 24h do zimowej wyprzedaży na #steam a ja wydaję eurogabeny. #gaben ty draniu! #deusex Pobierz źródło: comment_WnLIxZGdyesfnaq0pmofSMrF1NJ8fHqx.jpg yamaykee Cronox 77LatBedeNiedojrzaly
Trique Trique 21.12.2016, 20:47:12 0 @Raffael: U mnie póki co czeka w kolejce a tu się kolejna wyprzedaż szykuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)Na coś konkretnego będziesz polował?
oldgamesfan oldgamesfan 21.12.2016, 21:00:58 0 @Raffael: Też wziąłem. W tej cenie ciężko się nie skusić.
Raffael Raffael 21.12.2016, 21:56:44 0 serio aż tak Ci sie spieszy?;]@kAdi: Po prostu znając Square Enix to prędko lepszego promo nie będzie.@Trique: Tak na jakieś kilka gier z tej listy * Event[0], * Gang Beasts, * Quadrilateral Cowboy, * Calendula, * Niko, * Cylne, * Pavilion, * Homesick, * Kona, * Grow Up, * Diaries of a Spaceport Janitor, * Small Radios Big Televisions, * Abzu, * The Turing Test, * Ghost ofPokaż całość
Raffael Raffael 21.12.2016, 21:58:08 0 Też wziąłem. W tej cenie ciężko się nie skusić@oldgamesfan: Teraz zostaje jakoś wyłapać Season Pass w dobrej cenie.
U mnie póki co czeka w kolejce a tu się kolejna wyprzedaż szykuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na coś konkretnego będziesz polował?
@kAdi: Po prostu znając Square Enix to prędko lepszego promo nie będzie.
@Trique: Tak na jakieś kilka gier z tej listy
* Event[0],
* Gang Beasts,
* Quadrilateral Cowboy,
* Calendula,
* Niko,
* Cylne,
* Pavilion,
* Homesick,
* Kona,
* Grow Up,
* Diaries of a Spaceport Janitor,
* Small Radios Big Televisions,
* Abzu,
* The Turing Test,
* Ghost of
@oldgamesfan: Teraz zostaje jakoś wyłapać Season Pass w dobrej cenie.