Tylko ja jestem zdania, że Karmowski jak zwykle rozkręcił inbę dla autopromocji i kreowania własnego wizerunku jako ostatniego sprawiedliwego w sieci? Każdy, kto śledzi Jaglaka nie odkąd stał się memem internetowym ale od począku jego istnienia w sieci czyli 2012-2013, wie, ze gosc dla fejmu zrobi wszystko. Nagrywanie całych tygodni ze swojego życia, zdradzanie sekretów rodzinnych, opłacanie promowanych postów na fejsie gdzie pokazuje się z żoną albo matką i ojcem, upublicznianie wizerunku swojej córki od dawien dawna. Chłop wrzucił nawet film ze swojego ślubu z Asią. Od dawna stracił szacunek w branży, pamiętam jego płacze na forum animala z jakim ostracyzmem się spotyka za występ w TVNie i za całe "celebryckie: życie, gdzie próbował ratować swój wizerunek. Gość wystawia się na posmiewisko hejterów i nie kupuje tłumaczenia, ze hurr durr smiejcie się ze mnie tylko od mojej rodziny wara. To jest błędne myslenie Jaglanego, bo sam tę rodzinę na tego typu "atrakcje" naraził publikująć praktyznie wszystko co z nią związane- rodzinne uroczystości, swiadectwo Amelki i zdjęcie z jej kolezankami w aucie, zdjęcia żony, matki, ojca, wyzej wspomniany film ze slubu. Dwa, otrąbienie sukcesu przez Jaglaka jest nic nie warte. Memy i pasty z Amelką powstawały na Kara od 2-3 lat, gdy Jaglak nagrywał pierwsze vlogi i p-------ł codziennie o zawożeniu córki do szkoły. Ten gimbus zapewne powielał znany od X lat w sieci content, skradziony z chanów, a został głównym winowajcą i kozłem ofiarnym całej sytuacji. Na tej samej zasadzie Karmowski powinien dojechac z 50 wykopków, którzy to ten sam content wrzucali również na mirko. Dam sobię rękę uciąć, że sam widziałem mema z rozgrzewaniem cipki w gorących. Jak słyszę wypowiedzi, że gość "tworzył" materiał pedofilskie to chce mi się smiać.
No ale c--j, znalazł sie jakiś gimb który założył fanpejdz, możemy rozkręcić aferę, ja go znalazłem, postawiłem przed sądem, wyjdę na ostatniego sprawiedliwego w sieci, który wybacza zbłąkanej owieczce, uczy ją pokory i wyciąga pomocną dłoń do jego rodziców. Lajki na fejsie lecą i to najwazniejsze.
@Bardamu: udostępnienie jest tak samo krzywdzące co tworzenie. Gościu zasłużył na karę tylko nie mam pojęcia jak jaglak go wytropił bo to wydaje się niemożliwe.
@Bardamu: masz jak najbardziej racje, wyszedl na calej akcji mocno wizerunkowo na +, zabranie dzieciaka do filmu jest szkalowaniem szkalującego, ale mimo wszystko nie mozna mu odmowic ze dobrze to rozegral i w praktyce nie znamy jego prawdziwej motywacji
Dwa, otrąbienie sukcesu przez Jaglaka jest nic nie warte. Memy i pasty z Amelką powstawały na Kara od 2-3 lat, gdy Jaglak nagrywał pierwsze vlogi i p-------ł codziennie o zawożeniu córki do szkoły. Ten gimbus zapewne powielał znany od X lat w sieci content, skradziony z chanów, a został głównym winowajcą i kozłem ofiarnym całej sytuacji. Na tej samej zasadzie Karmowski powinien dojechac z 50 wykopków, którzy to ten sam content wrzucali również na mirko. Dam sobię rękę uciąć, że sam widziałem mema z rozgrzewaniem cipki w gorących. Jak słyszę wypowiedzi, że gość "tworzył" materiał pedofilskie to chce mi się smiać.
No ale c--j, znalazł sie jakiś gimb który założył fanpejdz, możemy rozkręcić aferę, ja go znalazłem, postawiłem przed sądem, wyjdę na ostatniego sprawiedliwego w sieci, który wybacza zbłąkanej owieczce, uczy ją pokory i wyciąga pomocną dłoń do jego rodziców. Lajki na fejsie lecą i to najwazniejsze.
#jaglak #karmowski #afera #mirkokoksy